Az Együtt-PM Szövetség demonstrációt tart hétfőn „a Fidesz-maffia, a trafikmutyi és a földrablás” ellen a Fidesz székházánál, a Lendvay utcában. A szervezők felhívásukban arról írnak, hogy nem Fidesz-maffia uralta, hanem normális Magyarországot szeretnének.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Fiesz=Felcsúti Idióták Degenerált Elmebajos Szövetsége. És ezek osztják az észt.Fordított alapállásból szétvernék az Mszp, vagy bármely ellenzéki szákházat, mint annak idején a Tv székházat. Szerencsére az ellenzéknek nincs "csőcselékje" mint ennek a rablóhordának,,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Szerintem külön százak foglalkoznak azzal, hogy kiderítsék, hogy mire tehetik még rá a kezüket. Most a takarékszövetkezetek jönnek. Az nem baj, hogy ezeket MAGÁNSZEMÉLYEK hozták létre! Most államosítják őket. Főleg a vagyonuk kell!! Mint a nyugdíjpénztáraknál!
ujbuda
@űrbán: nem tudod hogy ott és akkor a fidesz keverte a szart???
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: manapság az ürge, és a sündisznó a kelendőbb...
bretagne
@Nauta: Örülök, ha így látod. Vagy csak rámhagyod?
kukac50
A Fidesz államilag támogatott maffiát hozott létre,aki át pártól hozzájuk szívesen befogadják,mint Matolcsyt Pintért Martonyit Kövért,mert Ők régen egy másik párt tagjai voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.