Elfogadta az Európai Parlament (EP) plenáris ülése szerdán az alapjogok magyarországi helyzetéről szóló jelentést, állásfoglalást. Az EP plenáris ülése 701 képviselő jelenlétében 370 igen, 249 nem és 82 tartózkodás mellett fogadta el az úgynevezett Tavares-jelentést. A fő megállapítás az, hogy a magyarországi változások rendszerszintűek, azok trendje és tartalma pedig összeegyeztethetetlen az uniós értékekkel és a szerződés egyéb pontjaival, és ha ezt a trendet nem javítják ki kellő időben és megfelelő módon, akkor az az európai alapértékek súlyos megsértésének egyértelmű kockázatát eredményezi. Az immár az EP hivatalos álláspontjának tekinthető jelentés több ajánlást megfogalmaz mind az uniós intézmények, mind Magyarország számára.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Fidesz-kormány száguldozása a szakadék felé...és nem Magyarországé !!!
lbs
Az EU egy nagy lépést tett a saját válsága állandósítása felé!
Ahelyett hogy a fojtogató gazdasági problémák megoldására összpontosítanának, megpróbálnak egyesek mindenható birodalmasdit játszadozni.

A legfőbb vád alig burkoltan előadva, az üzletszerűen rettegők álproblémája, meg a ferdék vélt jogai voltak.
Bravó!
Ha így megy tovább az EU utálat ugrásszerűen fog terjedni a normálisan gondolkodó népek között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok