A Fidesz és a KDNP azt kezdeményezi, hogy az Országgyűlés sürgősséggel fogadja el azt a határozatot, amelyben a Tavares-jelentés megszavazására válaszul kimondja: az Európai Unió visszaél hatalmával - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Kocsis Máté, a párt kommunikációs igazgatója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Az Orr bán egy nagy buborék Strasburgban a Fideszével együtt, ... méltatlankodnak, ha az uniónál kicsit nagyobb figyelmet szentelnének az orbáni agymenéseknek!!
Most meg, hogy ők itt leszavazzák az EU-t!! Azt lehet, de miért nem indítják inkább a Szellemi Honvédő Hadsereget az el(?)nyomó, "globális világhatalom szipolygépezete ellen"??
Na mindegy egyre több ilyen fanoknak fannéknak és egyéb faékeknek szánt "ilyesmi" kerül mostanában elő, hát mit mondjak(?) komolynak elég siralmas, viccnek meg egyenesen röhej!!
És ők a kormánypárt, meg Magyarország jobban . . mit is??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.