Németh Lászlóné utasítására küldi vissza a vesztes trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az érintetteknek - írja a hvg.hu.

Megszabadul a vesztes trafikpályázatoktól a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN Zrt.), hogy ne kérhessenek a szervezettől információkat a pályázati anyagokkal és azok elbírálásával kapcsolatban - állítják vesztes és nyertes trafikosok egyaránt. Egy neve elhallgatását kérő trafiknyertes a hvg.hu-nak azt mondta, az információt az NDN Zrt. vezető pozícióban dolgozó munkatársaitól hallotta.

A lap kérdéseire az NDN Zrt. azt válaszolta, azért küldik vissza a nem nyertes pályázatokat, mert Németh Lászlóné fejlesztési miniszter így rendelkezett, továbbá "a pályázati eredmények kihirdetésére, valamint a koncessziós szerződések megkötésére tekintettel megszűnt a nem nyertes pályázatok megőrzésének célhoz kötöttsége". A nyertes pályázatokat a szervezet nem küldte vissza, mivel azok a megkötött koncessziós szerződés elválaszthatatlan mellékletét képezik - fogalmazott válaszában az NDN Zrt..

Részletek a hvg.hu cikkében >>>

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@rokker33: Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez az ezereszű némber maga döntött így???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr lóherre
Némethné a bűncselekményt követ el, ezért felelni fog a magyar törvények előtt.
nyanya001
egyetlenegy trafik károsultnak sem szabad eldobnia az elutasító határozatot!
Azt idővel össze lehet gyűjteni és a maffiabandát felelősségre lehet vonni !
tűzróka0919
Tudtommal a vesztes pályázatokat is meg kell őrizni . Mert ha valamely ok folytán egy nyertes pályázat bukik akkor a vesztes pályázatok közül kell kijelölni az új nyertest . Itt kérem nagyban megy a lesz@rjuk a törvényeket trottyesz mozgalom .
kkalman
Ebből a némberből nem néztem ki soha sem a törvények ismeretét, tiszteletét. Már az is törvénysértő, hogy a kormányban van, a tevékenységét meg inkább nem méltatom.
dömdödöm
állítólag ha már visszaküldték későbbi jogorvoslatra nem használható fel . Ezt a törvényt is ők csinálták vajon ? :((
dr lóherre
@nyanya001: Mindenki őrizze meg a benyújtott pályázatokat a kormány váltáshoz,hogy legyen bizonyíték ezek a mocskos fityeSSesek és a BALTÁS VEZÉRÜK ellen. SITTRE FOGNAK KERÜLNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.