Németh Lászlóné utasítására küldi vissza a vesztes trafikpályázatokat a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. az érintetteknek - írja a hvg.hu.

Megszabadul a vesztes trafikpályázatoktól a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN Zrt.), hogy ne kérhessenek a szervezettől információkat a pályázati anyagokkal és azok elbírálásával kapcsolatban - állítják vesztes és nyertes trafikosok egyaránt. Egy neve elhallgatását kérő trafiknyertes a hvg.hu-nak azt mondta, az információt az NDN Zrt. vezető pozícióban dolgozó munkatársaitól hallotta.

A lap kérdéseire az NDN Zrt. azt válaszolta, azért küldik vissza a nem nyertes pályázatokat, mert Németh Lászlóné fejlesztési miniszter így rendelkezett, továbbá "a pályázati eredmények kihirdetésére, valamint a koncessziós szerződések megkötésére tekintettel megszűnt a nem nyertes pályázatok megőrzésének célhoz kötöttsége". A nyertes pályázatokat a szervezet nem küldte vissza, mivel azok a megkötött koncessziós szerződés elválaszthatatlan mellékletét képezik - fogalmazott válaszában az NDN Zrt..

Részletek a hvg.hu cikkében >>>

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
@rokker33: Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez az ezereszű némber maga döntött így???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Hogy a picsában van, hogy nemek 5 évig meg kell őriznem egy sima számlát a cégben vagy egy autópálya blokkot 2 évig. Ezeknek meg egy több milliárdos üzlet után ki lehet dobni mindent pár hónap után. Csak azt baszták el, hogy a többség vesztett és mérges, nem fogják kidobni a kukába, akiknek visszaküldik, hanem elteszik..szopó
honeykiss
Azt a rohadt kiskaput valaki mindíg nyitva felejti !
dömdödöm
attól még hogy visszaküldték mevan az !
rokker33
Vén f@sszopó mi jogon tüntetné el a bizonyítékokat!Tán félnek,hogy a bizonyítékok kiszivárognak és kiderül,hogy az egész dohánybiznisz egy nagy CSALÁS volt!És ahogy ziziplanet írja minden ilyen hivatalos papírnak van egy megőrzési ideje.Az én sz*ros szerződésemet 5 évig őrzik ahol most vagyok pedig csak minimálbérnél egy kicsit keresek többet!!
adrenalink
@honeykiss: Ennek most kivételesen Árpád vezér az oka! Megállt a cúgos Kárpát-medencében és az Orbán erejű szél folyton kinyitja a kiskaput...
magyarbakancs
Nem lehetett a Miniszter asszony III/III-as?
Mert ott volt szokás a nyomok eltüntetése!
Mobil123
Ami nem a kukában végzi azt gondolom 100 évre tikosítják!
Hellcat
A bizonyítékoktól meg kell szabadulni.
vukkocska
Ezért kell a kormánynak ez az érettségizett miniszter. Azért még a bizonyítványát is megnézném, lehet, hogy csak kettesekkel bukdácsolt át. Mielőtt még félre értene valaki, nem az érettségit kicsinyelem le, hanem azért vagyok felháborodva, hogy ilyen iskolai végzettséggel, és semmilyen szakirányú ismerettel valaki betöltheti az egyik legfontosabb miniszteri posztot. Nem a tudás, az alázat a fontos.
human
A trafikmutyi egy látlelet a kormányról. Minden területen így dolgoztak az elmúlt 3 év alatt, de talán már ellenzékben is (mer már akkor is sok helyen az ő embereik voltak).
coyote3
@rokker33: Ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez az ezereszű némber maga döntött így???
Dr. Felipe
Hát azt minden bűnöző tudja hogy a nyomok eltüntetése a legfontosabb. A fideSS félázsiai maffia bűnbanda most éppen a nyomok eltüntetésén fáradozik, ebben nincs semmi meglepő.
Pálinkafőző Rézüst
Így mutyiznak a félázsiai pöttyös seggű elvtársak...
mariaberta
Nehogy kiderüljön az a sok ocsmányság, ami a trafik pályázatokat illeti.
Vasárnapiiskolás
Nem látom a két legjobbb barátomat?Fel kéne szopni a vénasszonyt az égig!
Mobil123
@coyote3: De undok vagy az asszonysággal :-))) ( ha az?! na most bukó voltam:-) )
mátmar
Ha ezt csinálja akkor törvényt sért, mivel van egy iratkezelési szabályzat! Iktatni kell, irattározni és megszabott ideig tárolni, utána jegyzőkönyv alapján megsemmisíteni.(min. 5 év) De ez a legegyszerűbb módja a hazugság leplezésének.
bakegya
Magyarul "szabaduljunk már meg a nyomorultaktól"!-a többit a pintérékre bízom,nulla tolarenciával-igaz kedves naccsága?
JAJMÁR
Nem hiszem, hogy csak papíron intéztek mindent. A számítógépről nem lehet csak úgy eltüntetni az adatokat, a pályáztatások pedig úgy zajlanak. Ez csak mese! Csak szeretnének megszabadulni, de nem fognak.
Lehet, hogy ezt a Némethné nem tudja?
Mobil123
@silber13: Azt elégetik Te:-))) Bár lehet , hogy a hamuját igen?? :-D
dr lóherre
Némethné a bűncselekményt követ el, ezért felelni fog a magyar törvények előtt.
nyanya001
egyetlenegy trafik károsultnak sem szabad eldobnia az elutasító határozatot!
Azt idővel össze lehet gyűjteni és a maffiabandát felelősségre lehet vonni !
tűzróka0919
Tudtommal a vesztes pályázatokat is meg kell őrizni . Mert ha valamely ok folytán egy nyertes pályázat bukik akkor a vesztes pályázatok közül kell kijelölni az új nyertest . Itt kérem nagyban megy a lesz@rjuk a törvényeket trottyesz mozgalom .
kkalman
Ebből a némberből nem néztem ki soha sem a törvények ismeretét, tiszteletét. Már az is törvénysértő, hogy a kormányban van, a tevékenységét meg inkább nem méltatom.
dömdödöm
állítólag ha már visszaküldték későbbi jogorvoslatra nem használható fel . Ezt a törvényt is ők csinálták vajon ? :((
dr lóherre
@nyanya001: Mindenki őrizze meg a benyújtott pályázatokat a kormány váltáshoz,hogy legyen bizonyíték ezek a mocskos fityeSSesek és a BALTÁS VEZÉRÜK ellen. SITTRE FOGNAK KERÜLNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.