A BRFK adatgyűjtést folytat annak megállapítására, hogy szombat délután hat óra után elkövettek-e közösség elleni erőszakot három, a Budapest Pride felvonulásról távozó férfi ellen - közölte a rendőrség honlapján. A rendőrök a három közül csak egy emberen látták sérülések nyomait - közölte a rendőrség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
@GeoCravker: Mennyivel szebb is az élet ma.
Apu meg anyu csinál 3 gyereket majd apu lelép Sanyival, mert rájön, hogy ő langyi.
Anyu meg önmegvalósítani akar, ezért elhagyja a gyerekeket, mert elhiszi a liberális média által sugallt üzenetet, hogy kizárólag TE vagy meg a szabadság meg az önmegvalósítás. A család meg szar.
A felelősség meg kötelesség csak az öregeknek meg a konzervatív hülyéknek való.

Élj a mának, légy kretén még ma!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@nola: Ez az eset nem a homoszexualitással függött össze.
Pusztán kíváncsi vagyok, hogy szerinted hol a határ. Meddig szeretheti két ember egymást őszintén?
nola
@genyó kapitány: nem szoktam tévét nézni, ellenben olvasok szakirodalmat és többet adok a szakemberek véleményére, mint a neten összeszedett hiedelem-gyűjteményekre.

a kérdésed pedig nem értelmezhető, vagy le kellene mennünk olyan alapvető definíciók szintjére, hogy mit jelent a mentális betegség, egészség, mit jelent a kapcsolat, a szeretet, a szerelem.
genyó kapitány
@nola: Csak annyit mondj meg, hogy számodra hol vált át a 'még belefér két ember szerelmébe' a 'fúj b@szdki mindjárt elhányom magam'-ra?
nola
@genyó kapitány: én sem heterókat sem melegeket nem lesek szex közben, elképzelni sem szoktam, hogy ki mit csinál az ágyban, ezért aztán nem értelek. számomra az is gusztustalan lenne, ha két, az én szememben nem vonzó hetero csókolózását kellene néznem.
lbs
@GeoCravker: A te szöveged pontosan megegyezik a mára már 'hál istennek szétoszlott rossz emlékű SZDSZ-es korifeusokéval.
Az egyik alapszlogenjük az volt hogy: "Az állam a legrosszabb gazda!"

Nem tudom mit szólt volna Kóka, ha valaki erre azt mondta volna neki, hogy most lesz ténylegees életfogytiglanra becsukva azért, mert valóban rossz gazdája volt a magyar közlekedésügynek!

Tudniillik ezek "csak" azt hagyták figyelmen kívül hogy az államot az adott beosztásokban ők képviselték!
Tegyük hozzá - a saját bőrünkön máig is érezve - i9gen rosszul!

Te azt próbálod elmesélni, hogy aki állami gondozottságból lép ki az életbe ha pl. hölgy akkor biztosan strichelni fog.
Ebből is kiérezhető a beteges hajlamokkal megvert gondolkodásod!

..."A társadalmi haladást azonban mégis az innováció és nem az alávetettség szolgálja."...
Először is azt kell tisztázni, hogy a "társadalmi haladás" hová vezet.
Ha a mai EU-s vezető bagázst elnézzük, akkor az anarchiába!

Ha meg ellátogatunk Münchenbe a Deutsches Museumba, akkor ott meg az derül ki, hogy pl. a III. Birodalom műszaki-tudományos innovációban - minden alávetettség ellenére - úgy 15~25 évvel megelőzte az angolszász szövetségeseket!
Elég csak a repülés-, rakéta-, lokátor-, közlekedés-, stb. technika területeire gondolni.
Persze akkor ott nem a semmire-kelő áltudományok tudorai diktáltak, hanem olyan nevek mint Dr. Ferdinand Porsche, Wilhelm Messerschmitt, Wehrner von Braun, stb.

A magatokfajták egyre vagytok képesek; semmitmondó áltudományokkal foglalkozni és önmagukban értelmetlen, még vitatni sem érdemes kijelentéseket tenni.
GeoCravker
@lbs: "Az egyik alapszlogenjük az volt hogy: "Az állam a legrosszabb gazda!""
Hol írtam ilyet?
"Te azt próbálod elmesélni, hogy aki állami gondozottságból lép ki az életbe ha pl. hölgy akkor biztosan strichelni fog."
Tekintsd meg a statisztikákat és látni fogod, hogy a jelen állami gondozás alávetettségre szocializáló hatása miatt az ott nevletek kitettsége nagyobb. A "biztosan"-t hol is írtam?
Ja, hogy Te beleérted? Miért is?
"Először is azt kell tisztázni, hogy a "társadalmi haladás" hová vezet."
A szakócától az űrhajóig. A technikai zseni ugyanis kevés társadalmi határ nélkül. Ja, hogy pont ezért nem dolgozott szinte egyik Nobel-díjasunk sem itthon? Hmmm.

"Birodalom műszaki-tudományos innovációban - minden alávetettség ellenére - úgy 15~25 évvel megelőzte az angolszász szövetségeseket!"
Hogyne. Az ott dolgozók nem kifejezetten a Hitler-féle zárt egyetemeken tanultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.