Orbán Viktor tolvajkormányzásának már semmi sem szabhat határt. A fideszes bűnszervezet lenyúlta a földeket, a magánnyugdíjpénztárt és a trafikokat, miközben az országban lassan a fideszes maffiacsaládokon kívül mindenki koldusbotra jut vagy vándorbotot vesz. A tolvajláson túl a haveri médiacégeknek, közvélemény-kutatóknak és ügyvédi irodáknak is folyamatosan lapátolják át az állam pénzét - írta közleményében Török Zsolt, az MSZP szóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Éljem a Magyar , I GAZSÁG ! Én nem őket büntetném. Hanem azt aki hagyta hogy mind ez törvényes legyen. HÜM HÜM meg még száz. csöngő helyett találják ki mire gondolok hogy azt nyomják meg!
kukac50
Orbán a szegényektől és a középrétegtől vesz el.Semmi pénz nem elég Nekik.
Sanyargatja a Népet,aki még él választáskor ne bírjon elmenni szavazni olyan sovány legyen, ez a célja.
nyanya001
Nagyon felbátorodtak, szinte havonta jönnek
az újabb megszorítások, lenyúlások !
Nagyon kinyílt a csipájuk !
tivoli
Ha nem ő viszi, viszi majd más. Egy a lényeg, a parasztnál ne maradjon egy vas se.
tűzróka0919
@kamazuka: Szóval neked tetszik , hogy orr bán rezsijében éhen halnak az emberek miközben felesleges dolgokra milliárdokat költenek .
kamazuka
@tűzróka0919: Nem a tetszésre gondoltam,hanem egy egészen más dologra.
De ha érdekel szívesen ideírok egy autópálya szelvényszámot aztán akkor nosza.még a figyusz hatalomra jutása föl sem merűlt, mikor a zsolti sátrából már síboltak ezerrel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.