Hazánk kétezer külföldi diákot fogad egy ösztöndíjprogram keretében. A vietnamiak már megérkeztek. Kétezer külföldi diák oktatását finanszírozza a magyar állam a keleti nyitás stratégia keretében – jelentette be Szijjártó Péter. Érkeznek diákok arab országokból, a...

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Reméljük nem örmény nemzetiségű szobatársa lesz. Azért a baltáját elvenném tőle, biztos ami biztos, hátha megint beidegesedik egy kicsit.
pacsni
szèp eredmènyhez jutott Mo. anni ember van a foldon, hogy pont ennek kell visszajonni?
èn a Petivel ès vikivel tennèm egyszobàba, hàtha kitor a hàboru.
silber13
Majd államfőnk kijáró tisztelettel fogadják, sokcsillagos szállodában szállásolják el, védelméről a TEK gondoskodik Sanyó Manó irányítása és a csúti Belizárisszimusz fővezérlete alatt! És a szép emlékekre való tekintettel kis aranyozott baltácskát kap ajáándékba!
hallgatag
...ez nem lehet igaz... ( persze szijjártópeti szinvonalán miért nem ??? )
human
„Ramil képességeivel és szorgalmával annak idején sem volt gond, igaz, társai szerint időnként kissé indulatosan viselkedett. Amióta viszont hazabocsátottuk, lehiggadt, szép karriert futott be, így nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ismét Magyarországot választotta tanulmányai színhelyéül” – nyilatkozta a programért felelős helyettes államtitkár.
És nem sül le a bőr az államtitkár képéről, miután keblére öleli a baltás gyilkost?
bundi
nem kell bedőlni, mert szerintem ez kamu hír

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.