Eltávolították a YouTube-ról azt a videófelvételt, amelyen Orbán Viktor két lánya, Ráhel és Sára táncol a Balaton Soundon – vette észre a hvg.hu.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
Miniszterelnök ur! Leánygyermekei,ugyan -úgy táncoltak mint a többi olyan koruak:Most őket szégyellte vagy a táncot.Akkor most mi lesz---a salsát is törölteti,és a lányokat pedig karanténba zárja----vagy ön,- nem táncolt tangót keringőt félhomályos, helyeken.Hozza ki az ellewnőrzőjét,küldje be az apját!
honeykiss
Nevetséges és szánalmas ez az egész felhajtás...
Csodapók
@Vasárnapiiskolás: A Youtube-nak hozták szíves tudomására @valakik:,
hogy legyen oly kedves, -ha kedves az élete(!)-, hogy törölje a klipet. :)
Vasárnapiiskolás
@Csodapók: Volt gondolatom,hogy valami ..."ugymond nemjó"Valaki feljelentene?Írjam kikre gondolokK!!
human
Gondolom alázták a lányokat rendesen és nem igazán kulturált módon és így inkább törlésre került a videó. Nagy valószínűséggel nem a KDNP szedette le, mert nem volt elég konzervatív a tánc nekik :)
Nem kellene senki rokonát piszkálni ok nélkül. Ha viszont a rokonokat visszaélésen, jogtalan előnyszerzésen érik, akkor lehet sarkosabb véleményeket is nyilvánítani. Legalábbis amíg szólásszabadság van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.