A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kiemelt ellenőrzések keretében vizsgálja azt, hogy a július 1-jét követően megnyitott Nemzeti Dohányboltokban kiszolgálják-e a 18 éven aluliakat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Ugyan hogy is gondolhatják,hogy egy nép-nemzeti katolikus egészségvédős megnyert bizniszes csak nem csinál ilyeneket.
Szvetlana
Fa mögül lesben állva?
Amelyik surmó bagózni akar, beküldi a nagykorú haverját. Mert a rendelet úgyszól, hogy megvenni tilos, de elszívni szabad:))
darwin
Én nemrégiben bekéredzkedtem egy ilyen műintézménybe./mivel nem dohányzom/ 10 percet beszélgettem az eladó hölggyel.Nyugodtan lelőhettem volna,elnyiszálhattam volna a torkát,kirabolhattam volna,a kutya nem vette volna észre.Kihalt helyeken / benzinkút háta,a WC mellett,kihalt utcán minden más bolt évek óta zárva,liszt raktár mögött./ létesítették ezeket,még csak segíteni sem tudna senki,ha észrevennék is a zárt,besötétített ajtók mögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.