Magyarország Európa termelési központja akar lenni, hogy a lehető legerősebb pozícióban legyen a válság után - jelentette ki Szijjártó Péter a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

A Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára a HEBC Bizalom és hitelesség című, 15. éves jelentését értékelve kifejtette: e cél elérését szolgálták a kormány gazdaságpolitikai lépései az elmúlt években.

Úgy vélte, a ma Magyarországgal szemben meglévő bizalom eredményeként az ország megfelelt a kihívásoknak: csökken az államadósság, és nő a versenyképesség, miközben sikerült megőrizni az ország politikai és társadalmi stabilitását.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
az otlet az jolenne, csak sajnos ezek mind hulyek.
bundi
ahan, meg ühüm...
"Úgy vélte, a ma Magyarországgal szemben meglévő bizalom eredményeként az ország megfelelt a kihívásoknak: csökken az államadósság, és nő a versenyképesség, miközben sikerült megőrizni az ország politikai és társadalmi stabilitását."
és közben azért menni fog a csúnya eu szöveg is?
www.flagmagazin.hu/userfiles/text/Nem-lesz%C3%BCnk-gyarmat.jpg
igaz gyarmat nem leszünk , de a bérrabszolgaság, meg a többi igen?
legalább következetesek lehetnénk:
velemenyvezer.blog.hu/2011/03/16/orban_beszed_unneprontas
de ha netán idejönnének?
"Orbán Viktor logikája szerint ha az uniós politika és politikusok Magyarországot ütik, akkor a mi fegyverünk az lehet, ha majd a vállalkozásaikra ütünk vissza és új adókkal zsaroljuk őket."
velemenyvezer.blog.hu/2013/05/23/amikor_orban_zsarolni_probalja_az_eu-t
darwin
Tudjátok hogy működik a hurrikán? A központjában minden mozdulatlan.Ez vagyunk mi.
coyote3
Amíg ilyenek vannak hatalmon, mint ez, addig csak akar...
töky
Te tudod egyáltalán mi az a termelés kis pöcs? Hát honnan is tudnád, hiszen soha nem csináltad. Évek óta lököd a süket dumádat eredmény nélkül. Megmosolyognak mindenhol a világban. A megjelenésed is szánalmas, de ha még a szádat is kinyitod, akkor azért nem röhögnek hangosan a hallgatóid, mert annál kulturáltabbak. Hogy az a zsírdisznó főnököd miért is téged futtat , azt te is tudod. Mert veled mindent megcsinálhat, illetve te is mindent megcsinálsz gondolkodás nélkül, amivel az a bohóc megbíz. Magyarország annyira kicsi még európában is, hogy semmit sem számít a teljesítménye. Az a cél amiről beszélsz, csak egy önámítás, meg a fanjaitok kábítása. Komoly ember nem hisz nektek el már semmit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.