Válságban a sztenderd gazdaságpolitika nem működik, ilyenkor célzott akciókra van szükség - mondta a miniszterelnök a The Wall Street Journal európai kiadásában pénteken megjelent interjúban. Orbán Viktor...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Kiegészíteném azzal, bízom benne, csak a Fidesznek van esélye a győzelemre!
kkalman
Ha Századvég, Medián, stb. által kreált statisztikákat nézi csak, akkor lehet, hogy azokkal "összhangban" igazat mond, és megnyeri a választást.
A bibi csak azzal van, amit tapasztalok jártomban, keltemben. Semmi mást nem hallani, csak a fitymáreszesek és a baltás pávatáncos szidását. És nem csak őket szidják, de a jó, édes anyukájuk is sűrűn emlegetésre kerül.
Yoda69
Hemzseg a hazugsagoktol, kettos-beszedtol es felrevezetesektol orban beszede.
Egyvalamiben igazad mond: valoban van eselye a trafikdesznek a gyozelemre, mint ahogy az MSZP-Egyutt koalicionak is.

"Amikor a dolgok jól mennek, olyankor úgy tűnik, választásokat vesztek, mivel az embereknek már nincs szükségük rám″ - közölte."
Most nem azert fogsz vesziteni mert jol mennek, hiszen ez nem igaz. Azert fogsz mert becsaptal 8 millio embert, akik kezedbe adtak azt a hatlmat amivel tortenelmi fordulatot lehetet volna elerni. Ehelyett mutyikra, lopasra a demokracia es a koztarsasag eltorlesere illetve hatalmad megerositesere hasznaltad.
sport50
"célzott akciókra van szükség"azt mondja...így nevezi az eszement,először cselekednek aztán gondolkoznak politikáját!!erre mindent rá lehet húzni!!elég jól megcélozta a híveit mikor sorban álltak(állnak)földért,trafikért,tak.szöv.,jó állásért!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.