A Kedves Vezető hibbant, ráadásul aljas is - és ez régóta nyilvánvaló mindazok számára, akiknek van fülük a hallásra, szemük a látásra, és nem hajlandók becsapni magukat. Ám a helyzet egyre borzalmasabb: egyre röhejesebb és egyre kétségbeejtőbb, hiszen megszégyenítő.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
. Kiderült, hogy csak választásoktól választásokig terjed a látóterük, soha ...nem lesz belőlük a szó churchilli értelmében államférfi, csak politikai sakálok csoportja. Valaki egyszer figyelmeztetett: - Vigyázz! Ezek bűnözők!
Nem hittem el. Ma már tudom. S Orbán Viktor neve számomra szimbólummá vált. Egy nyolcvan év óta lezüllött ország még mélyebb politikai lezüllesztésének a szimbólumává. Holott a sors megadta neki a ritka lehetőséget, hogy sarokkő lehetett volna a magyar történelemben. De ő pénzt akart keresni. Népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett. Ezt is megkapta. Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever."

(Popper Péter 2005)
űrbán
"Hűség Orbánhoz = hűtlenség a hazához?" NEM!! Hűség Orbánhoz = HAZAÁRULÁS!!!
dömdödöm
addig viccelődik a kis paraszt (vidéki származására utaltam ) amíg valaki bekeményít aztán sulyos gondokkal nézhet szembe :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.