A Fidesz szerint "szánalmasan vergődik a bukott baloldal, és elvitatja a magyar emberek példaértékű teljesítményét".

A nagyobbik kormánypárt erről szóló közleményét pénteken adta ki, azt követően, hogy Gúr Nándor, az MSZP alelnöke arról beszélt: a kormányoldalon lévők "a maguk számára" tették rendbe az országot. Az ellenzéki politikus azt is mondta, hogy tavaly 1,7 százalékkal csökkent a gazdaság teljesítménye, az adóterhelés mértéke nőtt, a beígért egymillió munkahely helyett pedig most több százezerrel kevesebben dolgoznak, mint a kormányváltást követő első negyedévben.

A Fidesz erre válaszul közleményében azt írta, a baloldal bukása óta Magyarország talpra állt, a magyar családok és vállalkozások pedig minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy megerősödjenek. Szemben a Gyurcsány-Bajnai-korszakkal, jelenleg a magyar családok tettekben is számíthatnak a kormányra: folytatódik a rezsicsökkentés, a családi adórendszer bővítése, és a Fidesz nem engedi el a bajba jutott devizahitelesek kezét sem - közölték.

"A baloldal szélsőséges és veszélyes gazdaságpolitikája miatt legyengült és eladósodott Magyarország ma már saját lábán áll, pénzügyileg stabil, egyetlen fillér hitelt nem vett fel, és kilépett a gazdasági recesszióból" - olvasható a közleményben.

Hozzátették: a kormányváltás óta folyamatosan nő a foglalkoztatottak száma. "Miközben a magyar emberek kénytelenek törleszteni a Gyurcsány-Bajnai-kormány adósságát, önerőből béremelési programokat tudtunk indítani a pedagógusoknak és az egészségügyi dolgozóknak, és növelni tudtuk a bérek és a nyugdíjak értékét" - zárta közleményét a Fidesz-frakció.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Szálljon már le a "bukott baloldalról" - majd újra talpra áll! Más sem tudnak még mindig csak emútnyocévezni! Szerencsétlen társaság! Apropó: hol vannak a munkahelyek???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Az ormányos beszédével ellentétben az igazság pediglen az hogy az furmány kormány elmúlt 3 év erőszakos trafikos politikájának következtetében vállalkozók ezrei és munkahelyek tízezrei százezrei kerültek veszélybe :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
csikknorisz
"A baloldal szélsőséges és
veszélyes gazdaságpolitikája
miatt legyengült és eladósodott
Magyarország ma már saját lábán áll, pénzügyileg stabil,
egyetlen fillér hitelt nem vett fel, és kilépett a gazdasági
recesszióból"
Ó, be szép. Akkor miért szorulunk rá az uniós segélyre? Tessék szépen visszautalni mindet, egy ilyen virágzó országnak nincs szüksége könyöradományokra.
világlátó
A politikai marketing - ha más nem is, de kifejlődött, felépült, szekciókra, vagy referatúrákra osztódott, mindennek van felelős szóvivője, vam marketing terv, az 5 P sikeres, pénz is van hozzá bőven. Az igazi munka még csak most következik. A nemzet és benne a nemzeti kormányt kétharmaddal megválasztók elismerése, folyamatos megdícsérése, jutalmazása a rezsicsökkebntéssel és más kedveskedéssel egyik oldalon, a másik oldal lealázása a másik oldalon, bizonyító erejű óriás poszterekkel, statisztokai ábrákkal, amelyeken ordít a jelen és az elbukott kormányok alatti állapot különbsége azok rovására, ezek javára, és így tovább... Mindez az adókból , az Áfából nekünk, szavazópolgároknak, hogy tudjuk mi a nemzet akarata.
sport50
miért nem érezzük sokan akkor???mert csak azok álltak talpra akik a vezérhez vannak közel???
Pálinkafőző Rézüst
@Don Quijote: naja, nolibsibolsienteronanátlbssverőcesenkiizék..
"Az államkötvény nem kölcsön??? "
No akkor mi ha nem elvtársak?? Háromszoros kamatért??? Na erről regéljetek, ha megjön az agitpropról a mondanivalótok... boáááá...
Na és ki is fogja kifizetni a 3X-os kamatot eefftássak?? Nos ki?? Írjátok már meg, ha megjön az írnivaló---
ujbuda
@Gemüs52: befejezném ha nem hari!...a szakadék szélén!Igy éljünk biztonságban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.