Párizsban, Bécsben beszerzett könyveket olvas az egyik kormányfői főtanácsadó, „a munka egyhamar nem fejeződik be”. Emellett utakra kíséri el Orbánt és a politikai folyamatokon tartja rajta a szemét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Miniszterelnöki megbízottként dolgozik Félegyházi Meggyesi Jenő is, akivel először 2010. októberben kötött szerződést a Miniszterelnökség. Félegyházi a „nyugati magyarság”, NGO/jótékonysági szervezetek nemzetközi kapcsolatai és működései, észak-amerikai kapcsolatok és ezekre vonatkozó média/PR kérdések” témakörben ad tanácsokat. A kormányzat júniusban hosszabbított vele szerződést, munkáját két fős titkárság segíti, havi bére bruttó 997 200 forint. Szerződése szerint jogosult a miniszterelnöki főtanácsadó megnevezés használatára.

Döbbenetes, hogy mennyi improduktív here van a kormány közelében !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Végül is nem árt tudni, hogy mi van a világban a környezetünkben, és kiszűrni belőle a lényegest, elvetni a lényegtelent.
Tájékoztatni mindazokat akiknek egyéb dolguk is van, és nem tölthetik számukra "lényegtelen" dolgokkal az idejüket.
Anno a vállalat igazgatóm a jogi osztályunk vezetőjét bízta meg, hogy a napi sajtóból a vállalatot érintő cikkeket jelölje meg, hívja fel rá a figyelmét. Egyféle sajtófigyelés volt.
Itt többen vannak, aztán, hogy ezeknek az embereknek a munkájából mennyit lehet profitálni, ezt ilyen távolról eldönteni nem tudjuk, mert nem láthatunk bele.
A javadalmazásukkal kapcsolatban pedig minden hatalom igyekszik megfizetni a támogatóit.
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: És tényleg érti amit olvas?..a haverok tényleg jól élnek
nyanya001
@Vasárnapiiskolás: Csak mondja mint a betanított papagáj !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.