Akár egymillió határon túli szavazatra is számíthat Orbán, ha el tudja kint hitetni velük, hogy a magyaroknak rá van szükségük.

"A kormányzat szerint az elmúlt 3 évben mintegy 360 ezer külföldön élő magyar származású kérelmezte és szerezte meg magyar állampolgárságát. Egy olyan országban, ahol csak 8 millió választójoggal rendelkező szavazó, s Európa egyik legalacsonyabb választási hajlandósága van, néhány százezer, a jelenleg hatalmon lévő - még ha oly népszerűtlen - pártra leadott külföldi szavazat elegendő lehet ahhoz, hogy újra megszerezze a hatalmat. Ez a szám könnyen felszökhet 500.000-re vagy talán egymillióra, attól függően, hogy a kormány a következő 9 hónapban hány embernek ad magyar állampolgárságot.

Orbán Viktornak és a Fidesznek elég lehet a választás megnyeréséhez az új szavazók meggyőzése arról, hogy a magyar gazdaság fordulóponthoz érkezett. Azonban, amíg a KSH továbbra is publikálja a riasztó statisztikákat és a nyugati újságok pontosan hivatkoznak azokra, nehéz lesz ennek ellenkezőjét elhitetni. Orbán Viktor szerencséjére nyilatkozatait nemcsak a kormány és a Fidesz által ellenőrzött sajtó, hanem tiszteletre méltó, konzervatív nyugati lapok - mint pl. a Wall Street Journal - is kritika nélkül közlik."

Richard Field, az Amerikai Ház Alapítvány elnökének írása az Amerikai Népszaván >>>

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Azért hazudik mert megszokta, és már tévedésből sem mond igazat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@ranger47: köszönöm a javítást, csúnya lett volna, ha így marad. nincs mentségem rá, így jár aki gyorsan ír gondolkodás nélkül.
űrbán
@SwordFish: Ti fidesznyikek miért uszítjátok egyik magyart a másik ellen?? Ráadásul közpénzből!!!
bakegya
Bankot,földet,sportosan bányászkodni itthon MÉG NEM ELÉG,fejvadászatot máshol is minden szinten.Mert Orbánfaszisztán jobban teljesít-ellenünk. világraszólóan!-lehet képeslapon szavazni,de csak rájuk?-köszönjük vicktorpiktor.
varirmag
Ez a szarkeverő,vöröskeresztes nyaralást szervező.úszító Richard Field is elhúzhatna innen a búbánatos francba.
Orbán megbuktatását pedig bízza ránk ! Ő pont akkora szemétláda mint a politikusok !
Hellcat
Hogy hogy miért hazudik? MINDIG HAZUDIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.