A Nemzeti Választási Iroda vezetője gyakorlatilag bejelentette, hogy munkatársaival szervezett csalásra készül 2014-ben. Aztán azt jelentette be, hogy mégsem, vagy nem annyira. A Fidesz pedig természetesen Portik Tamás, Szilvásy György, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon ördögi négyesét húzta elő. Ezek a férfiak a Fidesz szerint már 2010-ben is manipulálták a választást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

öcsi55
Nagyon remélem,hogy az a 300000 magyar akinek a fidesz miatt kellett külföldre menekülni dolgozni a választásokon nem fog elfelejtkezni erről a szomorú tényről.
nahát
@öcsi55: a másik 300000fő, akik még a maszop miatt mentek külföldre, majd ellenszavaznak!
outsider
@nahát: Mmm, ők már hazajöttek a gazdaságinemzeti édenbe:)
vörösfuvalat
Szerintem a világegyetem tágulásának a gyorsulása is a szemét Bajnaigyurcsányportik miatt van. Ők az a bizonyos sötét energia.De ha majd igazán világnemzet leszünk mit világnemzet az univerzum nemzete leszünk akkor majd elbánunk a sötét energiával is.
Hajrá Magyarország hajrá magyarok!!
kkalman
Csak pillogok ki a fejemből, hogy fél egykor született vezetőink, és szóhordozóik egyre hülyébbek.
Mi a búbánat köze van egymáshoz a választási csalásnak és a Szilvásy ügynek? Az, hogy nem tudják megnyugtató módon megmondani, hogy hogyan fog történni a határainkon túl élő magyarok szavazatainak az ellenőrzése, összeszámolása, már előrevetíti a csalás lehetőségét. A hozzáfűzött szánalmas magyarázat már a biztos elmebaj egyik tünete.
Az meg már maga az elmebaj, hogy előveszik a Szilvásy és a Portik ügyet, mellécsapják Gyurcsányt és a Bajnait, és az egészet választási csalásnak állítják be.
Yoda69
Eddig egyenlore csak a trafikdeszrol bizonyosodott be hogy csalt 2010-ben. Errol bizonyitek van. Az osszes tobbi csak porhintes.
Hogy mi lesz 2014-ben nem tudhatjuk, de ismerve a fidesz nemzetarulo politikajat elore boritekolhato a csalas. kubatov mar keszul.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.