A Fidesz szerint a pedagógusok a rendszerváltás utáni legmagasabb béremelést kaphatják a kormány döntése értelmében, szemben a "Gyurcsány-Bajnai-időszak politikájával", amikor a legnagyobb mértékű reálbércsökkenést szenvedték el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ez mindaddig marad így, amíg ezek vannak kormányon. Szánalmasak!
jancsik68
Ez az un pedagogusi béremelés egy kurva nagy átba...s!!Fábból vaskarika.nesze semmi fogd meg jól!!Ez olyan.mint a rezsi csökkentés!Elvesznek több milliót,visszaadnak 1-2 ezret,s ezértmég dicséretet is vár erza h..e kurmány!
adrenalink
Ha a Hoppál csökött agya nem csak Gyurcsányig tudna visszaemlékezni, akkor rájönne, hogy volt egy Medgyessy miniszterelnök, aki VÁLASZTÁSOK UTÁN(!) 50%-os pedagógus béremelést hajtott végre...:-)
nyanya001
Hoppá Hoppál !
Azt az 50 %-ot nem részletekben hanem egy összegben adta a
Medgyesi kormányzat a választások után !
Javaslom a Cavintont naponta 3x !
JAJMÁR
Nyomatják a népnek, lehet, hogy reklám is lesz belőle sok pénzért. A nép elhiszi, a pedagógus meg csöndbe lesz, félti az állását.
(Persze a kevés is több, mint a semmi.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.