Nem leplezik boldogságukat, akik nagyon szurkolnak a magyar sportsikerek ellen (Megyesi Gusztáv kérkedett is vele, hogy önkéntelenül magasba lendült a keze a montenegrói góloknál). Pedig minimális logika és őszinteség szükségeltetik csak ahhoz, hogy belássák ők is: a kommunistáknak köszönhetjük, hogy itt tartunk – véli a kommunikációs igazgató.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
Ez természetes ,hogy Gyurcsány a hibás . Ő miatta volt tegnap az a nagy kánikula ,ő miatta szeretem a tejet ,ő miatta esnek általában lefelé a dolgok és nem felfelé . Hát ez van .Aki tud az tud .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@vakvillám: Csak a jó meccset , mondjuk Vb. Eb. Dehogy járok meccsre, itt gyenge a városi foci. A családban csak én vagyok valamennyire sport kedvelő.
Nincs kedvenc csapatom, igazából csak jóképű kedvenc kapusom.:-) A rövid passzos foci tetszik nem az a tipikus magyar féle hogy felrúgom a labdát és majd leeseik valahol.
Az ő-zés tájszólás , csak ezért említettem.
vakvillám
@varrólány: @varrólány: --Azt a portást irígylem ---tudja legalább??Na -ez a rövidpasszos magyar fociról írt mondatod megnevettetett.Jó humorral többet érsz mint a szakembereink többsége---ők szájjal értenek hozzá---te pedig már ábrázolod is.
varrólány
@vakvillám: Nem portás hanem foci kapus ! Nem mindegy ám! :-)
Csak kicsit messze van, Casillas.:-(
vakvillám
@varrólány: A sportpályákon,azokban a csapatsportokban,ahol kapus is van a köznyelv---de a játékosok is Portásnak nevezik----Jó az ízlésed---bár nekem ha utánnam vágnák sem kellene:)))nah jóvan ki se nézted belőllem.
DR Eric CARTMEN
SZERINTEM PEDIG A BAJNAI !!! No meg persze a Mesterházi. NO MEG AZ ELMÚTNYÓCÉV !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.