A közszolgálati tisztviselőknél most fogják megszüntetni a folyószámla-költségtérítést. A versenyszféra dolgozóit eddig az bosszantotta, hogy nem kaptak ilyen juttatást. Így költséggel jár nekik a bérfelvétel. De előbb-utóbb egymás kezébe csap a melós és a kisvállalkozó. Nagy port vert fel pár napja, amikor kiderült, hogy a minisztériumok összesen kétszázmillió forintot költöttek a dolgozók bankszámla-költségtérítésére. Erre a kormányszóvivő bejelentette, meg kell szüntetni a miniszterelnökségen és a minisztériumokban, valamint háttérintézményeikben a térítést. Azaz a jövőben a dolgozókat fogja terhelni annak költsége, hogy felveszik a folyószámlájukról a fizetésüket. És persze ezenbelül (az augusztustól megemelt és a bankok által áthárított) tranzakciós illeték is őket terheli.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bugajakab
Szétnézve az országban, a következőket javaslom: utalják továbbra is kártyára, a Fidesz hívőktől vonják le a tranzakciós adót, a többiek mentesüljenek ez alól. Nos?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@entero: (23:45) Ő valószínűleg fitymátlan, azért "fitymaszosol" ilyen süsün :)
Dr.luigilongo60
@entero: @verőce21: A dolgok elferdítése nem válasz semmire, csupán pótcselekvés megfelelő válaszok helyett.
Yoda69
Vissza a 70-es evekbe! De jo is volt a gulyas-kommunizmus...
Csizmás Kond
Azt kéne agyonlőni aki kitalálta, hogy bankon keresztül juss a megdolgozott pénzedhez.
tivoli
Pénzes borítékot kapunk? Juhé!!! Akkor megint nem lesz követhető, kinek mennyi a legális jövedelme, ebből hol, mikor, mennyit költ. Megnehezül az adóhivatal munkája. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.