Négy adóterületen is változást hoz augusztus elseje. A leghúsbavágóbb a tranzakciós illeték emelkedése, illetve a lekötött betétek és egyéb kamatbevételt generáló ügyletek után járó hatszázalékos egészségügyi hozzájárulás. . Több változásra is fel kell készülni augusztus elsejétől. Ezek közül a legfontosabb az emelkedő pénzügyi tranzakciós illeték, ez két ezrelékről három ezrelékre nő átutalás esetén és három ezrelékről hat ezrelékre készpénzfelvételnél. Utóbbi esetben a hatezer forintos felső határ is megszűnik.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: dubitus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
A rezsicsökkentés(?!) cumijának kezdete.
Vezérünk a Turulban "harcol a bankok ellen", ám érdekes módon mi isszuk a levét.
Igaz, a szabadságharc áldozatokkal jár és a történelem bebizonyította, hogy a szabharcok áldozatai elsősorban a kisemberek.
.
Nem tartom magam csököttagyúnak, mégsem értem, a betéti kamatok után miért kell ezentúl 6% eho-t leperkálni, hacsak nem azért, mert éppen ez miatt idegállapotom, egészségem romlik, ez pedig az eü.-nek plusz kiadás lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.