Orbán Viktor örök víziója az Európai Unió válságáról, amelyből a szövetség képtelen kikecmeregni, ismét komoly ütést kapott - ezúttal a KSH-tól. Eközben Budapest az újabb devizahiteleseket mentő kormányzati intézkedés lázában ég, aminek ötletére a pénzpiacok finom jelzést küldtek: újra 300 forint fölött jegyezték az eurót, amelynek árfolyama csak péntekre került valamelyest ez alá..

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@sport50: Nem hát! Ha kell, széthazudják anaprendszert is! Az Univerzum nagyságú hazugságokhoz azért még fejlődni kell, ahhoz ez a csúti ámok- és selejt tájékozódási futó kevés! :-))))
Yoda69
Sajnos van az orszagban 2-3 millio sikagyu akik vevok az ilyesfajta dumara. Bizom benne a tobbseg atlat orban armanya. Ha nem akkor csak azt kapjuk, amit megerdemlunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.