Egészen megdöbbentő információt mondott tegnap este (2013. július 24-én) Kálmán Olgával beszélgetve az ATV-ben, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök. Orbán Viktor, akit esküsértőnek minősített, Gyurcsány közlése szerint az ország 5 leggazdagabb emberének egyike. Ugyan dugdossa, rejtegi a vagyonát, mindenféle strómanokkal ködösít, de amit csinált disznóság és le fog bukni. Ha esetleg ő nem is egyhamar, de az örökösei majd biztosan.

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az iskolapadból kikerülve rögtön politikusnak állt s a közhatalmat magánvagyona felhalmozására használta fel. Méghozzá – ha tényleg az első 5 közé került vele – sok ezermilliárdos vagyon megszerzésére!

Na, erről nem értesülnek az átlag magyar emberek…Ha értesülnének, ugyanis kénytelen lenne Orbán becsületsértésért perelni Gyurcsányt. Nem fogja, mert az igazság kiütné őt mindenhonnan, még az eddigi követői, hívei előtt is lelepleződne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Yoda69: Csak nyugi, Jedik mestere...:-)
JAJMÁR
@ranger47: Meglátjuk. Nem lesz egyszerű, az biztos. A Gyurcsi úgy gondolja, neki nincs mit veszteni, de egyedül nagyon kevés lesz. A másik oldal nagyon erős...
Pálinkafőző Rézüst
@ranger47: lesz az három, négy is! Sőt több! :)
Vasárnapiiskolás
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Tootsy
@JAJMÁR: Nem eroset mondanek, Szivem, hanem inkabb eleg aljasat,... Es tudod, aki aljas, az sok mindenre kepes, foleg a csalasra,... A valasztasi csalasra... (Ujjgyakorlat ehhez: lasd koszonolevel a 9 eve halott ferfinak, mert alairta a rezsicsokkentes-tamogato listat...) Milyen listak letezhetnek vajon meg?

Nekem ne mondja egy kormanyparti szohurcolo sem, hogy "Ilyen esetek elofordulhatnak" (mert mondta a nyomorult), mert EGY ilyen eset sem fordulhat elo, ha TISZTESSEGES a lista...Az sem magyarazat, (kormanyreszrol), hogy valaki nem a sajat, hanem az ELLENSEGE nevet irja ala egy ilyen listan... Konyorgom, ki az a hulye, aki egy 9 eve halott emberrel akar IGY kibaltazni?

Na, az a hulye megerdemli az 50 %-os rezsicsokkentest is, az osszes vonzatavala egyutt,...:o((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.