Pintér Sándor megmondta, hogy kik számíthatnak szinte korlátlan titkosszolgálati ellenőrzésre a minisztériumokban. A belügyminiszter Harangozó Tamás MSZP-s képviselő kérdésére adott válasza szerint a külügy és a Miniszterelnöki Hivatal munkatársainak 100 százalékát alávetnék a nemzetbiztonsági ellenőrzésnek, míg a belügyi tárcánál 46, a honvédelminél pedig 30 százalék lehet az ellenőrizendők aránya. A titkosszolgálat emberei lényegében az összes lehetséges eszközt bevethetik. Egy évben kétszer egy hónapig bírói engedéllyel lehallgathatják az illető telefonjait és átkutathatják titokban az otthonát, sőt, be is poloskázhatják azt. Ugyanígy kétszer egy hónapig felbonthatják a leveleit, elolvashatják az emailjeit. Van, amit engedély nélkül, korlátlanul megtehetnek: ezek közé tartozik az adott személy megfigyelése operatív módon (például követéssel), vagy találkozóinak fényképes dokumentálása.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Egy évben kétszer egy hónapig bírói engedéllyel lehallgathatják az illető telefonjait és átkutathatják titokban az otthonát, sőt, be is poloskázhatják azt. Ugyanígy kétszer egy hónapig felbonthatják a leveleit, elolvashatják az emailjeit"...csodálatos.
űrbán
Üdvözöljük orbániában! A rothadó narancs szagú pöcegödörben Európa közepén, ahol a maffia van hatalmon és a korrupció kormányoz.
Az országban a gazdaság nem de a rabszolgatartás az működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.