Orbán Viktor arról is beszélt, hogy Puskás Akadémia stadionjának építéséhez nem használnak közpénzt, azt magánadományokból fedezik. Ezt azért tartotta fontosnak, hogy ne adjon felesleges támadási felületet, másrészt miniszterelnökként helyzeti előnye van, az üzleti élet szereplőit meg tudja győzni arról, ha egy ügy fontos. A kormányfő hozzátette: reméli, hogy a következő ötven évben csupa olyan miniszterelnök lesz Magyarországon, aki valamilyen célra összehoz annyi magánadományt, hogy valami fontos, különleges, egyedi létrejöjjön. "Hagyományt akartam teremteni, remélem, lesznek követőim" - tette hozzá Orbán Viktor. A kormányfő hangsúlyozta: a futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosának minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen - jelentette ki. "A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész" - fogalmazott Orbán...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Maganadomanybol? Egy 10 milliardos stadiont? Ha-ha-ha
Ekkorat nem kellene hazudni don victo! A vorosiszapra is "csak" 2 milliard jott ossze, pedig ott az egesz orszag adakozott. Az mas teszta hogy ezt a penzt is lenyultatok, talan eppen ez is be lett aldozva az eszement stadion epitesetekbe.
Nezd hulyenek a fanjaid, de itt azert tobbnyire ertelmes emberek vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vörösfuvalat
" Remélem a következő ötven évben csupa olyan miniszterelnöke lesz az országnak aki összehoz ennyi magánadományt"------------Én meg remélem nem.Hogy képződnek ezek a magánadományok? -Simicska kap egy jól fizető állami megrendelést amibe be van építve pl:500 millió a felcsúti magánadománynak.stb,stb és így tovább- ebből a magánadományból azért nem kér az ország.
űrbán
Remélem azt a hagyományt teremted meg csúti hogy a hozzád hasonló elmebeteg magyargyűlölő maffiavezéreket nyilvánosan akasztják fel, a stadionjuk kapujára.
mátmar
Nagy Vezérünk már annyit hazudott, hogy nem hiszem el neki, hogy nem közpénzből épül! A többi költsége is a mi zsebünket húzza. (Üllői út, Debrecen stb. stb.)
silber13
@Nakimaga: Segélj mán rajtam, tudatlanon! Ki,vagy mi volt az általad említett Frankenstein teremtménye? Vagy ez csak egy sutka lenne?
nyanya001
Orbán egy kissé eltévedt !
Orbán büszkén mondta, hogy a Puskás Akadémia stadionjának építéséhez nem használnak közpénzt, azt magánadományokból fedezik.
(Ezt a pénzt a cégek az adójuk HELYETT adják oda "sporttámogatásra" a miniszterelnök kedvenc alapítványának. Helyette pedig igazi adót szednek, például emelt összegű csekkadót.)
Gyuri Géderről
Amennyiben a nyomor és békétlenség teremtés hagyománynak számít jó irányba viszi az országot Orbán Viktor. Mert ezt teremtette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.