A miniszterelnöknek beakadt a háborúskodás, ehhez képest az oroszok a kanyarban sincsenek.

A 444.hu megszámolta, hogy a péntek reggeli rádióinterjúban Orbán Viktor hányszor mondja ki azokat a szavakat, melyeket a kampányukra ráhúzták. Ebből az derül ki, hogy az alig 25 perces beszélgetésben 67-szer mondta el azt a szót, hogy „háború”. Nyilván azért, hogy jól az agyunkba égjen és majd erre gondolva június 9-én a kormánypártra szavazunk.

Jól bele akarja égetni az agyunkba Orbán Viktor, a háború szót, 67-szer mondta ki 25 perc alatt a rádióinterjúban

Orbán Viktor a 25 perces rádióinterjúban 67-szer mondta ki azt a szót, hogy háború/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ehhez képest az oroszok a kanyarban sincsenek, rájuk csak ötször hivatkozott a rádióinterjúban. Beszélt egy olyan európai biztonsági megállapodásról, amiben az

„oroszok is benne vannak, és amelyben mindenki biztonságban érzi magát, mert ez garantálhatja azt, hogy nem tör ki fegyveres konfliktus.”

Ezek után abba a mondatba is becsempészte az oroszokat, mely szerint:

„ugye nem ugyanaz egy orosz invázió a II. világháborúban Európa irányában, nem ugyanazt jelenti Budapesten, mint Párizsban, mert odáig el sem jutottak.”

Majd jött egy újabb:

„mondhatja a francia elnök, hogy csapatokat kell küldeni, vagy lehet, hogy majd csapatokat kell küldeni Ukrajnába, és az oroszok meg majd jönnek, de a franciák aztán majd hazamennek.”

Végül megemlékezett a németekről, akik leváltak az” orosz” energiarendszerről.

Forrás: 444.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
OV hiába sulykolja
Mo-on senki nem háborúpárti!
csak ennyi
barátilag
J.L.
vitriol
Az én agyamba a 14 év alatt az égett be, hogy orbán hazudik. Innentől teljesen mindegy, mit mond, mert tudom, hogy nem igaz!
Cherry
Retkes békemadár hogy vinne el az ördög te mocskos gazember,, aki háborút akar,, csak te egyedül aljas számitó patkány !!!
Toller Béla
@KisTehen: 26 országból 25...Nem gondolod, hogy tévedel ?
kereső
Orbán viktor választási csalást követ el! Megfenyeget, megfélemlit, amelyet tilt a választási eljárásról szóló tv...teszi mindezt a közpénzből eltartott "közmédiának" minősülő rádióadón, ahol csak akkor -és annyit kampányolhatna a fideSS pártelnökeként , amennyit időt a többi párt képviselője is kap kampányolásra. Az , hogy mindezt nem is fideSS elnökként teszi, hanem az ország miniszterelnökeként...az befolyásolásnak minősül, amely szintén tilos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.