A BBC News weboldala is beszámolt róla, hogy Ózdon több közkút vizét elzárta az önkormányzat, és ezzel sok roma családnak távolról kell vizet hordania.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Vigyétek magatok mellé őket. Arról is illene beszámolót adni amikor pl. öregeket ököllel vernek össze a tízen éves sötét fiatalok pár Forintért.
Mobil123
Vigyétek magatok mellé őket. Arról is illene beszámolót adni amikor pl. öregeket ököllel vernek össze a tízen éves sötét fiatalok pár Forintért.
tivoli
@Mobil123: Lehet, hogy vízszámlára kellett a pénz?
Mobil123
@tivoli: Melyikre ?? Amelyiket sz@rnak kifizetni???
csikknorisz
@Mobil123: Dehogy viszik, mikor így is paterolják őket kifelé az országból. Csak ennek nincs olyan nagy híre. A London Evening Standard egyik múlt havi cikke is eltűnt, ami erről szólt, a másikat említi a magyar nyelvű sajtó is, pl.: index.hu/kulfold/2013/07/20/londonbol_is_hazakuldik_a_romakat/
A westminsteri akcióról szóló 22-i cikk viszont sehol sincs, én is csak onnan tudom, hogy lementettem. Suttyomban eltüntették, miközben mindenki a Royal Baby születésével foglalkozott?
Csodapók
Érdeklődöm, kedves BBC News weboldala,
vajon Indiában, ahol olyan jól elvoltatok néhány évig,
bevezettétek-e az ingyen folyóvizet minden településre?!
Kíváncsi lennék rá, vajon a Bobbyk szó nélkül tűrnék-e,
-ha egy ékkel kitámasztva mondjuk a tűzcsapot-, ömlene az ivóvíz Londonban.
Mobil123
@csikknorisz: Na látod ez a bosszantó!! Sehol nem tűrik meg a fajtát, de Bennünket rasszizmussal vádolnak, és jaj szegény fajt mennyire nem segítjük integrálódni, holott milliárdok tünnek el miattuk. (az már más tészta, hogy hány sz@rházi gazdagszik meg ebből is!! ) Ezeket nem lehet integrálni legfeljebb...! Persze mindig vannak kivételek,és Én sem arról a kb 10%-ról beszélek akik dolgoznak, tisztességben élnek, nevelik a gyeremekeiket, tanulnak. De itt mindig 90%-ról szólnak a hírek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.