Orbán Viktor rosszul kormányoz, de jól hazudik. A KSH által kibocsátott mai iparitermelés-adatból ugyanis a kormányzati propaganda olyan hírt igyekszik faragni, hogy a csökkenés növekedésnek, a zsugorodás gyarapodásnak tűnjön – írta keddi közleményében az Együtt–PM Szövetség. Amikor Bajnai Gordon átadta utódjának a kormányfői posztot, az ország éppen kifelé jött a válságból: 2010. májusban az előző év májusához képest az ipari termelés például 14,6 százalékkal volt magasabb. Orbán Viktor kormányzásának harmadik évében, 2013 májusában azonban ez az adat már csökkenést mutatott: az előző év májusához képest 2,1 százalékkal volt alacsonyabb az ipari termelés hazánkban. Ugyanez volt a trend júniusban is: Bajnai Gordon kormányzása idején még 15,7 százalékkal volt magasabb az ipari termelés az előző év azonos időszakához képest, míg Orbánnál 0,6 százalékkal kisebb – írták.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
most az egyszer gratulàlok az ujsàgirònak, mert a cimet eltalàlta rendesen!
vukkocska
Hát annak hazudik jól, aki beveszi a hazugságait. Én azt sem hinném, ha kérdezne. De ő nem kérdez, ő autokrata módon kijelent. Hogy rosszul kormányoz, az még enyhe kifejezés.
Dr. Felipe
Egy "tüdőlövést" kapott embertől csak ennyi várható. Lopnak csalnak hazudnak.
dr lóherre
A "Kormányzás" is baromi HAZUGSÁG!!!
Mert, ha ez kormányzás, akkor ez nagy szégyen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.