Tragikusnak ítélték meg jelenlegi életminőségüket a magyarok egy nemzetközi kutatásban, mely szerint a világ számos országa közül itt a legboldogtalanabbak az emberek. A magyar kormány szerint azonban erről szó sincs. Nincsen a világon boldogtalanabb nemzet a magyarnál – ez derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) nemzetközi felméréséből, amely azt vizsgálta, hogy a különböző országokban mennyire elégedettek az életük minőségével az emberek. Másként látja a kormány. Magyarország kormánya nagyobb jelentőséget tulajdonít az olyan jól bevált, hosszú távon összehasonlítható hangulati mutatóknak, mint például a fogyasztói bizalmi index. Ez az érték több mint egy éve emelkedő trendet mutat, és 2011 eleje óta nem volt ilyen magas szinten. Ez tökéletesen jelzi, hogy a magyar lakosság újra bizalommal tekint a jövő felé. Az emberek várakozása az utóbbi időszakban jelentősen javult, köszönhetően a rezsicsökkentésnek, a nyugdíjak, illetve a reálbérek növekedésének, a...

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
"boldogság "?...lassan már azután is adót fogunk fizetni !
scandináv
Már elég régóta...ez csak most derült ki?
marlin
@scandináv: Csak azok, a "boldogtalanok", akik nem olvasnak MNO-t és nem a HÍR tv,-meséiből művelődnek!!
Onnan tuhatnánk, hogy 2010-óta jobban élünk, mint valaha bármikor!! A Nemzeti Összeizélés, meg a Forradalmi Jogászparaszt Kormány gondoskodik a "boldogságunkról" - mondj csak egy dolgot, aminek felment az ára 2010 óta - amikor megmondta az Orrbán, megírta az MNO és leadták HIR TV-ben, hogy a Bajnai óta nincs áremelés!! Akkor volt, most nincs!!
Ebből meg egyértelmű, hogy mindennek folyamatosan csökken az ára 2010 óta!! Az Orrbán-Semijen kormány alatt megtízszereződött a GDP, megötszöröződtek a fizetések és nincs többé rezsi sem, mert már olyan "csúcsgazdag" ország vagyunk, hogy Svájc, Norvégia és Szaúd-Arábia is a mi modellünket másolja!!
Köszönhetjük Orbán Viktornak a szabadságot, jólétet és a gazdasági sikereket - mondta a minap itt is a mi belesünk aki még az "echó tv"-t is megnézi két ping-pong edzés között!!:))
dömdödöm
napi megélhetési problémával ,munkanélküliséggel ,rosszul szervezett bürokráciával elszállt árakkal kűzdenek és érthetetlen intézkedésekkel szembesülnek a Magyarok nap mint nap , mitől lennének boldogok ?
honeykiss
"boldogság "?...lassan már azután is adót fogunk fizetni !
soljanka
Azért az nem semmi!
Drága kormányunk már egy kis boldogtalanságot sem enged meg.
Akkor várhatjuk a Nemzeti Boldogság Ellenőrző Bizottság létrehozását.
Milyen boldogok lesznek az oda kinevezett államtitkár, a bizottsági elnök, a tagok és felügyelőik a zsíros kis fizujukkal.
qxy
Most jöttél rá? te " bárány!
annak örüljünk hogy van egy Viktorunk? ( igaz az előző sem volt az igazi.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.