A sajtónak joga van összeesküdni a kormány ellen, és aki ezt nem érti, az ellen kötelező összeesküdni. Ahogy végigtekintünk a Nemzeti Együttműködés Rendszere szorgos dolgozóin, esetleg az a benyomásunk támadhat, hogy ebben az egyébként tök jól működő társadalomban azért elég sok rémületes senkinek jutott hivatal. Pedig ha odafigyelünk rájuk, kénytelek vagyunk elismerni a tehetségüket. Nem igaz, hogy a jobboldal képtelen a megújulásra. Igenis van vérfrissítés, fiatalítás, utánpótlás. A fő versenyszám a cinizmus. Itt áll például előttünk Kocsis Máté, és sajtótájékoztat arról, hogy szervezkedik ellenük a sajtó, és emiatt ők válaszokat várnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
kocsis doki fészbúkjához eddig hozzászólhattam, de most, hogy azt írtam, hogy gurulok a röhögéstől a nyilatkozatai kapcsán, simán letiltottak, nekem már kuss van.
Csak a hívek irkálhatnak. Akárcsak Viktorunknak. A többieknek kuss.
Ez a sajtószabadság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
ja és az MNO-n még megírni sem merem, mert a Lázár bagázs odabasz, lecsukat, megbüntet.
Ez meg a szólásszabadság.
csikknorisz
Az egész onnan indult ki, hogy a Story 4 (1, azaz egy adó) bejelentette, hogy indít közéleti műsorokat. Ebből az MNO bazinagy kormányellenes összeesküvést vizionált, aminek főhadiszállása a Story 4, de nyilván minden kiadványukban (tévéújság, Nők Lapja, National Geographic, stb.) is majd kormányellenes propagandát terjesztenek. Mert ezek aztán marhára politikai profilú lapok. Már az elején röhej volt az egész, így meg pláne, hogy a kormánypárt főfő bülbülszavúja is rárepült.
Tootsy
@pbalage: Te eppen most melyik 30 napos lehallgatasi idoszakodat toltod, Dragam? A nyarit, ugye? Merhogy az allambacsi megengedheti maganak, hogy 2x30 napra barkit lehallgasson...

Mit mondjak, k@rvara kivancsi lennek, minek az alapjan hatarozzak meg, melyik 2x30 napot hallgatjak/figyelik meg?

Latod-latod, jon a Radirpok, oszt o manikurozi ki a Te blogodat,...:o((
Csak nehogy megszedulj ettol a marha nagy sajtoszabadsagtol...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.