Egy hónapja a Vöröskereszt által üzemeltetett hajléktalanszálló kerítésének a tövében tölti az éjszakáit Orsós Nándor István. A sztómás beteg férfi állítja: mikor szóvá tette a hajléktalanszállón uralkodó higiéniás állapotokat, akkor kezdődött igazi kálváriája, ugyanis a szálló vezetője megszüntette lakhatási jogát, és az utcára tette.

Forrás: zaol.hu
Feltöltő: funnygirl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Lehet, hogy betegségéből adódik agresszivitása, de akkor sem szimpatikus, ahogy követelőzik. Börtönből szabadult, mégpedig jó néhány év után, úgyhogy nem éppen egy földre szállt angyal. A szobatársai fölött mégis uralkodni igyekezett, ő maga is bevallja, hogy "rászoktatta őket a higiéniára"... Hogyha valakinek nincs saját erejéből lakhatási lehetősége, - szerintem - örülni kellene, ha befogadja egy ilyen szálló, és beilleszkedhetne barátságosan is a társaságba. Nem fizette a szállást - ami tényleg olcsó - pedig lett volna rá lehetősége. Havi hatezer forintért lakni és háromezer forintért étkezni bizony rendkívüli kiváltság. Nem csodálom, ha nem kap szükséglakást ez az ember, hiszen bizonyára vannak olyan igénylők, akik jobban megérdemelnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.