Provokációnak és minősíthetetlennek nevezte az ATV Egyenes Beszéd című műsorában az ózdi vízelzárást Falus Ferenc. Az önkormányzatnak harmadfokú hőségriasztás esetén nem szabad korlátozni kell a vízellátást, ilywenkor kötelessége a vízosztás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@vakvillám: Bocsi de ezek a kutak is vezetékesek nem fúrt kutak. mert ha fúrt lenne akkor nem számlázhatna a vízmű az önkormányzatnak. A régi tapasztalatom mikor a Dunakanyarban telkünk volt a hegyen oda már nem tudták felhozni a vezetékest és a Váci vízmű túl sokat akart érte számlázni a szabad kutakra és ott is megszüntették csak a főúton hagytak kettőt. Sajnos egy köbméter víz egy 100 négyszögol területre annyi mintha te egy liter helyet csak féldecit innál.
szaboria1
@gabrella: Annak az üzemeltetése is nagyon sokba kerül.
JAJMÁR
@szaboria1: Valószínű, hogy a kerttulajdonosokhoz be van kötve a víz, de azért fizetni kell, a közkút vize pedig ingyen volt. Az öntözéshez rengeteg víz kell, de az autót is ők moshatták, nem valószínű, hogy a telepen lakóknak autóik vannak, még a kiskertet sem hiszem. A kutak lezárása viszont őket érinti, mert tőlük az élethez szükséges vizet vonták meg.
szaboria1
@JAJMÁR: Tökéletesen igazad van! Csak meg kell nézni a felvételeket ez tényleg egy nyomortelep. ilyen nyomortelepet a 80 -as években megdöbbenve tapasztaltam Kerepestarcsán ott is a kiskert tulajdonosok mögött éltek.
Csodapók
Ha az ózdi önkormányzat bevezettette volna a vizet a cigánytelepre,
akkor is a közkút vizét pazarolnák, hiszen valószínűleg nem is tudnák fizetni a vízdíjat.
Márpedig akkor is csökkentenék a vételezhető víz mennyiségét. Egyesek--és itt most nem csak a cigányokra gondolok--,csak a potyát szeretik. Kb.50 méterre van egy közkút. 50 éve itt élek, de még soha nem láttam, hogy valaki ipari mértékben lopná a vizet. A rossz példa sajnos ragadós, ha valaki azt látja, hogy büntetlenül lehet lopni, akkor bizony azt mondja, ha neki lehet...
Január
Rengeteg a munkanélküli az ország azon fertályán. Közmunkában végeztessen az önkormi közterület felügyeletet, amikor is akár tetten is érhetnék a vízpazarlókat, mert az tényleg nonszensz, hogy, ebben a hőségben korlátozzák az emberi vízfogyasztást. Ahogy elrendelik a tűzgyújtási tilalmat, úgy rendeljék el a kocsimosási tilalmat, öntözési tilalmat a közkutakról, s ezt ellenőrizzék is.
A víz pazarlókat pedig azért vonják már felelősségre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.