Havonta egy kávé árát sajnálja ivóvízre a rászorulóktól az ózdi önkormányzat. 13 millió forintot mondott az ózdi polgármesteri hivatal, hogy annyi az éves költsége a városnak amiatt, hogy vannak, akik az ózdi közkutakról viszik a vizet személyes használatra. És ez szerintük pazarlás. Számoljunk! 900 vezetékes víz nélküli háztartás van Ózdon. 13 millió forint per 900 háztartás, az 14. 440 forint per év per háztartás. 14. 440 forint per 12 hónap, az 1. 203 forint per hónap per háztartás. Négytagú háztartásnál ez 300 forint per hónap per fő. Hattagú háztartásnál ez 200 forint per hónap per fő. Havonta egy kávé árát sajnálják tiszta ivóvízre a város vezetői egy-egy rászoruló embertől.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Sujkos: Valóban megszűntek azok a szakmák ahol a romák dolgoztak, illetve csak elvétve vannak, pedig lehet, hogy újra szükség lesz rájuk. Lehet, hogy vályogházakra, ásott kutakra, teknőkre, vesszőkosarakra szükség lesz a jövőben.
Felhívom a figyelmedet, hogy megszűntek olyan szakmák és iparágak is, és lettek munkanélküliek magyar emberek és szorulnak segélyre, amelyek visszaállítására ma nincs remény. Soha ne alázz le másokat, mert egyszer sorra kerülsz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
Erre a kérdésre azért nehéz válaszolni, mert nincs kiépített vízvezeték mérőórával. Ha lenne akkor meg lehetne mondani. Körülbelül.

Azt viszont pontosan lehet tudni, hogy az Ózdi Önkormányzat 2010-ben 1 milliárd 700 millió forintot kapott egy svájci-magyar együttműködés keretében, vízvezeték kiépítésére és mérőórák felszerelésére.
ranger47
@JAJMÁR: A roma társadalom legalább 2/3.-a dolgozna,ha volna munka lehetőség!A fidesznek ez nem érdeke!! Közmunkára sem hajlandó alkalmazni őket. Erről Kecskeméten győződtem meg ahol legalább 60-70 közmunkás dolgozott a város út, járda,zöldövezeti munkálatain, és mindössze kettő(2) roma volt köztük!
Brother Louie
@Brother Louie: ennek az éves kamata 70 millió forint. HÉTSZERESE amit a polgármester kifogásolt.
nehogymá
@ranger47: felénk a dohányföldre már nem jár környékbeli napszámba,ponyvás teherautóval hordják a halasi cigányokat dolgozni.
JAJMÁR
@ranger47: Sajnos, ha mindenki nem juthat be, ők maradnak le. Pedig Kecskemét környéke javítja az országos statisztikát, Ózdhoz képest a lehetőségek földje...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok