"Egy világító plakáton Majka pizzát hirdet. Valami végleg elpattant a lelkembem" - írta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Twitter-oldalára, a dajcstomira csütörtök délután. Ezután volt képtelen parancsolni magának az ózdi rapper, aki végül a Facebookon válaszolt - szúrta ki a Hvg.hu.

Majka a bejegyzésben rámutat, hogy ő is Magyarország választópolgára, sőt azt is leírta, hogy amikor még a Fidesz ellenzékben volt, akkor Deutschnak nem derogált elmenni Majoros műsorába.

Íme a teljes bejegyzés:

Kedves Tamas !!
Emlékszem mikor nem is olyan rég egy bulvárújságtól kirúgták azt a fickót ,aki nem túl etikusan megosztotta egy kényes témával kapcsolatban a magánvéleményét a saját közösségi oldalán!! Sok mindent lehetett gondolni róla de leginkabb azt ,h cseppet sem volt korrekt a véleménye!! Bármit írhat az ember a saját Facebook oldalán de vannak olyan személyek akiknek azért egy kicsit illene odafigyelni arra ,h megmaradjanak egy bizonyos határon belül!! Hál Istennek ez a személy nem én vagyok!!
Önnel ellentétben!
Nyilván azzal az előnnyel ami önöknek van nyugodtan hátra lehet dőlni a fotelben , de emlékszem tisztán arra mikor még (anno ellenzékben) promotálni kellett a saját pártját, es az én műsorom remek csatorna volt arra hogy megmutassa ország világnak milyen szimpatikus is tud lenni, és mennyire korrekt az az ideológia amit önök vallanak!!
Akkor cseppet sem tűntem az ön szemében kellemetlennek ,de főleg nem olyannak ,aki a másikban egy olyan negatív folyamatot idéz elő amire az ön bejegyzése utal!!
Halkan jegyzem meg hogy Én is választópolgár vagyok ,mégha abból a székből amin ön ül ez másként tűnik is!! Lehet túl magasan van , de az is lehet hogy csak kicsivel többet kellene lefelé nézni!
Szeretném azt hinni a marha nagy fölényt nem váltja fel a marha nagy fölényesség!!
Maradok tisztelettel :
Majoros (pizzát reklámozó) Péter

Ui: és még mindig várom azt a telefont amit akkor ígért meg mikor az előbb említett tv műsorban volt vendég !! Tudja a Drogprevenciós dologgal kapcsolatban!!
( bár az is lehet, hogy azért nem vette komolyan amit akkor beszéltünk ,mert nem nézte ki belőlem hogy tudom mit jelent ez a szó! ) Ezek után ezen sem csodálkoznék..

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Vihar a biliben. Két senkiházi ha találkozik c. műsor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
ki irta ezt meg kalamajkának? ez nem az ő szókincse,
orogordog
@jedilovag: fideszes gec..ket hol jegyzik???
orogordog
@lenhardtibolya: Majka nagyobb népszerűségnek örvend, mint Tom pika.
lenhardtibolya
@orogordog: Inkább ismertségnek nevezném, mint népszerűségnek, mert - persze csak szerintem - mindkét fickó meglehetősen ellenszenves, mert mindkettő pökhendi és beképzelt és egyiknek sincs nagyon mire felvágni.
orogordog
@lenhardtibolya: Majka miden rádióadón műsoron van (játsszák a zenéjét). yutub nézettség az egekbe. Neked nektek nem tetszik a zenéje az csak egy dolog. Nem akarod nem hallgatod. De a fidesz fas..ágait ha akarod ha nem a bőrödön érzed.
UKKAals
Ha nem süllyedt volna le a válaszadás szintjére talán máskvpp itélném meg mint tompit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.