Kósa és egyik állítólagos utódjelöltje, Papp László kimennek a zömében a ganaj Unió által szponzorált területre, ahol a fű és fa között lehet füvet és fát ígérni. Csak éppen cselesebben, mint eddig. A 2-es villamos botrányberuházása után óvatosan kell bánni a „holnaputánra felépül a Tejfel-torony is Debrecenben” szlogenekkel. Ezért kell a ködszínház. A tökéletes ködösítéshez. Kósa vagy lehetséges utódja például beáll a párafingó szelepek mögé, és megígéri, hogy 2014-ben, amennyiben újra a Fidesz és ő (vagy utódja) kerül hatalomra, a debreceniek ingyen szedhetnek pitypangot a város melletti rétről. De úgy, hogy ebből lófaszt sem lehet majd hallani, belőle pedig látni. Valahogy így: ...amennyiben újra ránk, rám, rá szavaznak, 2014-től minden debreceninek ingyenes lesz a… (és ebben a pillanatban beindulnak a párafingó szelepek, köpködve Kósára és lehetséges utódjára a konfettit, ezért egy büdös szót nem hallunk majd, hogy mi lesz nekünk ingyenes, de megtapsoljuk), igen,...

Forrás: vagy.hu
Feltöltő: UKKAals
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
"Mi pedig tapsolunk, tapsolunk, pedig halvány lövésünk sincs arról, mit is ígért nekünk Minden Idők Legbecsületesebb Polgármestere, de tapsolunk, mert megszoktuk. Ködszínház vagy mi a fene, akkor pedig tapsolni kell, ha a bohóc befejezi a műsort. Aztán hazamegyünk, vígan lépdelve a mocskos, húgytól bűzlő utcákon, kerülgetve kutyaszart és szemétdombokat, haza a 42 fokos panelbe, otthon pedig ülünk izzadtan, rágyújtva egy Nemzeti rákrúdra, boldogan fújva, mert van már nekünk ködszínházunk. És bele sem gondolunk, hogy akkor most merre is tart az Ígéretek Embere.

Köd előtte, köd utána."
coyote3
Én már azóta csodálkozom a debrecenieken, mióta újraválasztották ezt a roppant intelligens lényt :))))
UKKAals
"csak annyi látszik, hogy valamit felmutat, ami biztosan nem a diplomája"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.