Szabálytalan módon elköltött 180 millió euró agrártámogatást kér vissza az Európai Bizottság az Európai Unió tagállamaitól, köztük Magyarországtól - jelentette be kedden a brüsszeli testület.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Igaz, hogy az állampolgárok szívnak ilyenkor, mert a hatalombirtokosai elfelejtenek ellenőrizni, az az Csáki szalmájaként kezelik az uniós pénzeket, de valamikor már rendet kell csinálni a pénzek felhasználása körül.
Aztán a regnálók magyarázzák meg szépen mi is ez a nagy pénztelenség, mi is ez a nagy büntetés. Csak az a baj, hogy nem veszik magára az országvezetés, hogy bizony Ők hibáztak, s miattuk szív a nép. Mindent megmagyaráznak, ferdítenek, csúsztatnak, csak, hogy Ők jól jöjjenek ki belőle.
Én ezért a vezérkart büntetném, de nagyon, hogy figyeljenek oda ne herdálják a pénzt büntetlenül, mert - régen volt az állami tulajdon védelme, - ma pedig úgy kezelik az eus. pénzeket, mintha találták volna, pedig csak akkor van eus pénz, ha oda befizet valaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.