Nyíregyháza - Az iskolai könyvfelelősök a tanárudára, a kiszállító a központi könyvtárellátóra mutogat. – Március óta közel 700 órát töltöttem az iskola könyvügyeinek intézésével, rengeteg felesleges lépést csináltattak meg velünk, se szeri, se száma az utólagos korrekcióknak. Mindmáig óriási a fejetlenség a Kello háza táján, úgy vélem, érdemes lett volna leülnie az illetékeseknek egy csendes sarokba, és előbb átgondolni, kidolgozni a tennivalókat, aztán cselekedni! – fogalmazta meg bírálatát a nyíregyházi pedagógus.

Forrás: szon.hu
Feltöltő: kréta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A pénzt beszedték, a többi nem fontos !
kréta
Érdemes figyelni a tankönyvfelelős pedagógusok nyilatkozatát és ezzel szöges ellentétben az igazgatónőét. Az igazgatókkal aláíratták, hogy nem nyilatkoznak a KLIK(k)-kel ellentétesen, azt bírálót.
Szvetlana
@kréta: Egy igazgató nem is fog nyilatkozni.(ha jót akar) Most neveznek ki 400 új iskolaigazgatót ( !!!???) nem furcsa ?
A múlthéten megváltoztattak egy eddigi rendeletet, eddig, ha 500 tanulónál több volt egy iskolában, lehetett alkalmazni 3 helyettest. Most a gy, létszámot felemelték 1000-re.Hmmm.
kréta
Van olyan iskola, ahol 1000 gyermek van? Bár az összevonások miatt lehet, tagintézményekkel. Tök gáz ez az egész. Jól ki van találva.
kréta
@Szvetlana: A 400 új csinovnyik bizonyára jól szolgálja majd a hatalmat.
Szvetlana
@kréta: Valószínű. azért lettek kiválasztva:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.