A bukott baloldal fenyegeti az igazságszolgáltatást, amikor tisztára igyekszik mosni kémkedésben bűnösnek talált egykori titokminiszterét – közölte vasárnap a párt a távirati irodával reagálva a Demokratikus Koalíció (DK) vasárnapi sajtótájékoztatójára. A Honvédelmi Minisztérium (HM) felszólította Gyurcsány Ferencék pártját, hagyják abba a hisztériakeltést.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Hende úr! Önöknek kéne abbahagyni a koncepciós,/fidesz képviselő főügyész védnöksége alatt/ művelt eljárásukat! Mert a vak is látja,hogy ezzel csak a társadalmat hergelik! Az sem titok,hogy Ön a "nem demokratikus" /náci/ jobbik elődszervezetének /polgári körök,amelynek "szárnypróbálgatásait az Ön főnöke féltő szeretettel szemlélte"/ alapítója volt!Tehát illene ezt is észben tartania,mielőtt,pártja rendelésre rágalmazni kezd másokat!!
Hellcat
MNO vicclap és a duplán bukott jobboldal seggnyalója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.