Bár továbbra is autósok tömege küzd svájcifrank-alapú hitelének törlesztésével, számuk mára a két évvel ezelőttinek csupán a harmada. A Napi Gazdaság pénteki számának cikkeA Használtautó.hu internetes...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Otthon ülnek mert nincs pénz tankolni az autót.
Azokon a kormány nem segít.
Van olyan autós aki 3 milliót felvett deviza hitelt,de forintot kapott,4 milliót befizetett,elvitték az autóját,amit eladtak 750 ezer forintért,és még maradt 3 millió forint tartozása.
Ehhez az uzsora kamatozáshoz járúl hozzá az zorbán kormány
entero
@kukac50: Nem kellett volna új autó, lehetett volna használtat is venni. Mindenki addig nyújtózkodjon, ameddig a takarója ér. Azon kívül nagyon sokan nem vették figyelembe azt a tényt, hogy egy autónak nem csak a részleteit kell majd fizetni, hanem tankolni kell, súlyadót kell utána fizetni, szervizeltetni kell, esetleg gumikat cserélni, netalán alkatrészeket, stb. Egy ismerősöm is elkövette ezt a hibát, bár neki volt annyi készpénze, hogy vegyen egy hatmilliós autót, és most a garázsában áll, mert a meghibásodott fedélzeti komputer potom 800 ezerbe kerülne. Nincs miből.
kukac50
@entero: Ha már 1 millióval többet fizetett a felvett összegtől mi jogon vitték el az autót?
3 milliót vett fel, 4milliót befizetett,hogy lehet 3 millió a tartozás?
tivoli
@kukac50: Ez így igaz. A szomszéd is így járt, ráadásul neki el is lopták.
gabrella
@kukac50: Mert ez még csak kicsi lenyúlás, ennél durvábbak is vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.