A Fidesz szerint veszélyes alkut kíván kötni Bajnai Gordon és Mesterházy Attila, mivel azt ugyanazok kötnék meg, akiknek a "sumákságát", hamis ígéreteit és "szélsőséges gazdaságpolitikáját" az emberek egyszer már megtapasztalták.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Betojt? Ettől a két balektól? Már réges-rég egymást gyengíti Bajnai és Mesterházy, szerintem a Fidesznél jobban senki nem szurkol nekik, mert amíg ezek ketten egymással cívódnak, addig szépen lassan utálják meg őket a bizonytalanok is...

Két ripacs hólyag, mindegyik azt hiszi, hogy hatalmas nagy tényező... Mint a mesében a két kecske, mikor áll szemben a hídon, és egyik sem enged. A róka meg elviszi a sajtot. (Vagy az már másik mese, nem tudom...)

7 hónap van a választásokig, és ezek akarnak korszakot váltani? Uram atyám, inkább a Fidesz! Azok legalább már jóllaktak - ellopták amit lehetett - és remélhetőleg véges az étvágyuk.
Január
@leszúrt rittberger: Igen az másik. A róka meg a holló.
A róka meglátja a hollót, akinek egy szép sajt van a csőrében, és szeretné megszerezni a sajtot. A róka megdicséri a hollót, hogy milyen szépen tud énekelni. Kéri a hollót, hogy énekeljen. A holló pedig énekel, miközben a sajtot megszerzi a róka.
Csak tudod evés közben jön meg az étvágy. :(((
Csodapók
@leszúrt rittberger: "Uram atyám, inkább a Fidesz! Azok legalább már jóllaktak - ellopták amit lehetett - és remélhetőleg véges az étvágyuk. "

Van benne logika, hogy maradjon a fidesz és mutassa meg, hogy amit elbarmolt, hogyan fogja helyrehozni. Azt hinni, egyébként, hogy véges az étvágyuk, naivitás. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.