A Fidesz kiáll az Erzsébet-program mellett és kéri a kormánytól, hogy védje meg a programot az Európai Bizottság által Magyarország ellen indított kötelezettségszegési eljárás során - közölte szerdai zánkai sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője.

Zsigó Róbert ismertetése szerint több tízezer rászoruló felnőtt és gyerek nyaralhat idén is az Erzsébet-program segítségével, mert a Gyurcsány-Bajnai korszakkal szemben a multik extraprofitja helyett jó helyre kerül az Erzsébet-utalványokból befolyó bevétel. A kormány bebizonyította, hogy úgy tud segíteni a családokon, hogy másoktól nem vesz el, csak a multiktól az extraprofitot - fogalmazott.

A szóvivő szerint az Európai Bizottságnak a magyar gyakorlat nem tetszik, ezért kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz kiáll a program mellett és kéri a kormánytól, hogy védje meg azt az eljárás során.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Kár volt bezárni a Lipótmezőn az OPNI-t.
Gyurcsányék intézték a betárását, de akkor még nem tudhatták, hogy az őket követő politikusokat, kormánytagokat nem lesz hová elhelyezni, ha kikerülnek a hatalomból.
human
@kkalman: Ha ne adj Isten 2014-ben újraválasszák a fideszt, akkor nem az OPNI-t kell újra megnyitni, hanem az országot körbezárni vastag kerítéssel sajnos :(
human
@human: Mondjuk egy jobbik+fidesz koalíció esetén az EU-ból való kilépés után ez tényleg így is lesz.
jancsik68
Zsigó Robika,egy szarosgödörből kiemelkedettssenki.Büdös a cukor,mert le égett.Most kezd produkálni
kkalman
@human: Akkor kár volt lebontani a vasfüggönyt. :-(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.