Sokan talán úgy vélik: most dőlt el, hogy 2014-ben biztosan Orbánia marad az ország. Magam másképp látom. A Fidesz a 2014-es „választást”, amennyire csak lehetett, már régen elcsalta. Szétverte a Magyar Köztársaságot, a közmédia elbitorlásával, a maga közpénzből (is) hizlalt fasisztoid médiabirodalmával, a folyamatosan zsarolt-fenyegetett-megfélemlített kereskedelmi médiával radikálisan korlátozta a tájékozódás lehetőségét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Mobil123: Minél tovább lesz ez a hitvágy gyülevész banda,annál nagyobb az esélye,hogy csúnya véget érnek.
Mobil123
@Dr.luigilongo60: Basszus! De esélyessek vagyunk rá!! :-((
Dr.luigilongo60
@Mobil123: A baj csak az, hogy addigra úgy lenullázzák az országot,hogy kormány legyen a talpán,aki újra felépíti ,főleg egy fitymaszos ellenzékkel a háta mögött.
Mobil123
@Dr.luigilongo60: Már lenullázták, hogy a szavaiddal éljek!! Csak még nem látja fan, és fannék!!
Dr.luigilongo60
@Mobil123: Ma reggel is egy ismerőst fuvaroztunk Pestre,mert ment Ausztriába dolgozni.
Nagyon rossz ez az országnak de mindenkinek egy élete van,itt meg becsületes munkával csak cseléd lehetsz a saját hazádban.
Mobil123
@Dr.luigilongo60: Nagyon sokan mennek sajna, és már ott tartunk hogy családostul mennek!! A lányom barátnője már nem itt fejezi be a nyolcadikat!! Mert amíg még acsaládból eg yfő kimegy dolgozni, hát na ez van, mert kell a megélhetéshez! Na de amikor egy teljes család megy már ki ! Na ott már qrva nagy baj van!! És egyre többen mennek ki így!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.