Enyhítette a Pécsi Ítélőtábla szerdán Bándy Kata rendőrségi pszichológus gyilkosának büntetését. Az első fokon tényleges életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtott Péntek Lászlót a táblabíróság jogerősen is életfogytiglanra ítélte, de azzal, hogy leghamarabb 40 év múlva feltételesen szabadlábra helyezhető – emlékeztetett mai sajtótájékoztatóján Németh Zsolt, jobbikos országgyűlési képviselő. Hozzátette: pártja elfogadhatatlannak tartja, hogy ilyen különösen kegyetlen, bestiális gyilkosság esetén nemhogy nem halálbüntetésre ítéli a bíróság a tettest, hanem csökkenti a letöltendő évek számát. A politikus kiemelte: a cigánygyilkosságok áldozatainak hozzátartozóit az ügyben jogerős ítélet nélkül kárpótlásban részesítik, Bándy Kata esetében azonban nem látják ugyanezt a törekvést. Németh Zsolt hangsúlyozta: arra az ordító kettős mércére szeretnék felhívni a figyelmet, miszerint ha cigányokról van szó akkor rögtön kárpótlással él a kormány, ha „csak” magyarokról, akkor szó sincs ilyesmiről. A...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@aborisz: Ez minden emberben visszatetszést kelt aki egy kicsit tud gondolkodni. Nem az a bajom , hogy a roma áldozatok családjai kapnak. Kapjanak mert aljas módon ölték meg azokat az embereket , gyereket. Akik pedig tették aljas mocskok ! Az a bajom , hogy a magyar áldozatok családjai nem kapnak.
miazavalami
@Halszem: Azért akad fehér bőrű is. A magyar az országában másodrendű állampolgár!
aborisz
@Halszem: Ha egyiknek jár járjon mindenkinek!!!
aborisz
@miazavalami: Aki minimál bérér hivatalosan dolgozik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.