A baloldali ellenzéket nemcsak a józan belátás, hanem „megbízóik” is arra kényszerítik, hogy közösen induljanak a 2014-es parlamenti választáson – állítja Kövér László házelnök. Kész tényként kezelte Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Vasárnapi újságnak nyilatkozva, hogy a választásokon a baloldali ellenzék egységesen lép fel. Hozzátette: ebbe a körbe nem számítja bele az LMP-t, amely valószínű, önállóan indul, de az Együtt 2014 és az MSZP nem engedhetik meg maguknak, hogy egymás esélyeit rontva külön szálljanak versenybe. Megjegyezte: ha nagyon cinikusan akarna foglalkozni, akkor azt mondaná, hagyján, hogy maguknak nem engedhetik meg, de a megbízóik sem engedik meg nekik ezt a luxust. „Tehát igenis, rá lesznek kényszerítve – ha józan belátásukból nem, akkor külső erő, a finanszírozóik erejével arra, hogy valamilyen kompromisszumot kössenek azokban a személyi kérdésekben, amelyeket a különböző személyi ambíciók mellett azért a relatíve különböző értékrend és program is eredményez”...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Igen van, például a narancsba öltözött ex-komcsi, igaz, kövér elvtárs?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Kár, hogy az ilyen beszámolókban csak a riportalanyokat idézik, a riportereket nem. A Vasárnapi Újság csapata pont annyira pártatlan, objektív, elfogulatlan, mint Obersovszky úr. :)
Endy
Igen van ,Kim Köv Lac vezér komcsiból lett fidesznyik ,a Fidesz Orbanisztán egyetlen hazug bandája AMIK pártnak nevezik magukat.
coyote3
Lackó Most fején találtad a szöget!!! Úgy hívják: fideSS
Dr.luigilongo60
Egy házelnöknek elvileg a függetlenség látszatát kellene keltenie, nem pedig ilyen undormány nyilatkozatokat tennie a politikai ellenfeleire,főként nem egy volt ELVTÁRSNAK!!!
Ennél a taknyosbajszúnál undotítóbb lény nemigen csúszik-mászik a fitymaszban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.