Hát ettől rettegett a Fidesz teljes vezérkara, a Nemzetgazdasági Minisztérium több emelete és persze a Magyar Nemzet szerkesztősége. Ez az imperialista baloldal titkos fegyvere, ami agyhalott, szoci szavazót csinál mindenkiből, aki csak odakapcsol. Ha az unió összehangolt támadása, és a külföldi tulajdonú bankok profitéhsége nem lenne elég, hát most itt van a Story Tv híradója. A teljes jobboldalt rettegésben tartó rémmese szerint ugyanis a baloldali médiatúlsúly kubai szivarok füstjébe burkolózva ármánykodott a nemzeti kormány ellen egy budai luxusétteremben. A horrorfilmbe illő jelenet szerint a találkozón valaki azt súgta, hogy “csinálhatnánk egy híradót a Bárdos Andrással”, mire az egyik bőrfotel mélyéből emelték a tétet, hogy ha már, hát “Baló György is szerepelhetne benne”. Kék füst gomolyog a levegőben, kristálypoharak csilingelnek gonoszul, valaki nagyot kortyol a viszkijébe, amikor Szabó György, a Sanoma vezetője végre megtöri a csendet: “És az egészet leadhatnák a...

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ugye nem csak én emlékszem arra, amikor a nagy nemzetvezető elvtárs még ellenzékben nyekergett a baloldali média túlsúlyáról és a ritka parlamenti megjelenésének egyikén követelte a média egyensúlyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Polygoner
Majd pont a bárdostól meg a falótól fognak rettegni!:D
Vicccc!
kiskutyauto
A népharagtól rettegjen inkább... a lámpavasakat és erős fákat jobb lesz eltüntetni még időben... én szóltam...
sheriff
ELSZÁMOLTATÁS!! Ettől bizony van oka rettegni! Mert hogy lesz az már most biztosra vehető!
sheriff
@P-Márta: És eez az orbani "Istentelen ország teremtéshez" asszisztált semjén a csikkzsebből kikandikáló csuhás, teljes odaadásával
P-Márta
@sheriff: Igen, Semjén a PAP, akiknek azt mondta a kétszer bukott jobb oldali Mutyi-Orbán, hogy "csuhások térdre imára " ezzel fenyegette meg őket és így jutott be a templomokba KAMPÁNYOLNI ! - hogy volt pofája ehhez is.
Elmondhatjuk, hogy a Mutyi-Orbán az "Isten"...? - hát SOHA NEM ! - ez egy nagyképű, pofátlan alak, aki visszaél a hatalmával, mint annak idején Csauseszku, hasonmásként!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.