Kiváló hírrel indul az új tanév: a rendszerváltás óta nem volt olyan esztendő, amikor a mostanihoz hasonló átgondolt, előre mutató és stabilan kiszámítható pedagógusbér-emelési program vette volna kezdetét Magyarországon - mondta a Fidesz szóvivője hétfőn Pécsett, sajtótájékoztatón.

Hoppál Péter utalt rá, hogy szeptember 1-jétől 30-80 ezer forinttal nő a mintegy 150 ezer pedagógus fizetése, akik 2017-ig minden év szeptemberében újabb 10 százalékos emelésre számíthatnak.

A szóvivő hangsúlyozta, a kormány a gyermeket nevelő családok számára is fontos intézkedéseket hozott. Példaként az idén 600 ezer iskolást érintő ingyenes tankönyvcsomagokat, a rezsicsökkentést, valamint a családi adókedvezményeket említette, amelyek együttesen háztartásonként havi több tízezer forint megtakarítást jelentenek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gemüs52
"Kiváló" Így is lehet fogalmazni . Volt idejük átgondolni! Mióta hatalmon vannak azóta ígérgetik . Lassan jönnek a választások,így kénytelenek tenni is valamit ! Úgy ígérgetnek mintha biztosak lennének a győzelemben! Ha nem ők győznek és a győztes nem tudja teljesíteni,akkór kiabálják mi adtuk volna ! Szemét egy politika! Igaz fideszi !
nyanya001
Ezek ma szidolt reggeliztek, hogy ennyire fényezik magukat ?
valakiaki
Egybehangzó az a tanári vélemény hogy soha ilyen fejetlenség még nem volt tanévkezdéskor mint most! Ennyit a fideszről, az embereknek tele a fa..k veletek rohadékok!
A Tündik bündije
Ja, ez kiváló hír? Én meg azt hittem, hofmanrózsi táblatörlő-segéd lesz valahol havi 47 ropiért, hogy legalább lásson egyszer közelről iskolát is...
nemkati
Én már az első mondattól leestem a székről a röhögéstől. Azokra gondoltam, akik ezt komolyan is veszik. :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.