A Fidesz szerint az MSZP-s Kunhalmi Ágnesnek tanévnyitó beszédek "munkásmozgalmi elemzése" helyett arra kellene válaszolnia, hogy Bajnai Gordonhoz hasonlóan a szocialisták sem tartják-e jónak a 60 százalékos pedagógusbér-emelési programot. A kormánypárt sajtóirodája ezt arra válaszul közölte, hogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségének tagja keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere végre nyíltan beszélt arról, milyen iskolarendszert épít a Fidesz-KDNP. A tudósítás szerint Kósa Lajos többek között arról beszélt, hogy amit az oktatásban ezután mondanak, az igazából parancs, és "aki a rendszerben nem jól teljesít, ahelyett mást kell keresni". A Fidesz az MTI-hez eljuttatott reagálásában úgy fogalmazott: utoljára a kommunista diktatúra alatt az MSZMP cenzora, Lendvai Ildikó próbálta főállásban elemezni, hogy ki mire gondolhatott, amikor mondott valamit.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Ismét beragadt a tű a 60%-nál?
Igértek valamit és annak a 60%-át adták, vagyis 34%-ot.
De ez még így sem igaz! Nem a bértömegen emeltek ennyit, hanem csak az alapbéren, ami egyébként ugyanaz lenne, de egyúttal megszűntetnek minden pótlékot.
Az bizony már veszteség az érintetteknek, akik járulékosan kaptak hozzá pluszmunkát is.
Az emelés hatására többezren keresnek kevesebbet!
nyanya001
Éljen a kormány !
Kenyéren és vízen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.