A monopol-közműszolgáltatások nonprofittá alakítását tervezi a Fidesz. Erről Rogán Antal, a kormánypárt parlamenti frakcióvezetője beszélt a Hír TV szombaton sugárzott, P8 című műsorában.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Akkor a karbantartás is non-profit lesz? Csináld magad ha csőtörésed lesz akció. Meg miből lesz a fejlesztés? Meg az elavult vezetékek cseréje a non-profitból lesz?
Ha az állam finanszírozza ezeket a dolgokat akkor annak az árát is a lakosságtól kell elvenni ,úgyhogy csak papíron lesz non-profit mert a valóságban mindennek meg kell fizetni az árát.
marlin
MÉÉÉÉR??
Eddig nem az volt??
Vagy úgy kell érteni, hogy egyesek a "köz" nevében a "köz"szolgáltatás, sőt "kötelező közszolgáltatás" címszó alatt gazdagodtak??
És hogy fogja ar-Rogán-s Anti feloldani azt az anomáliát, hogy:
a "közműcég" az ürített gyűjtőedény névleges űrtartalmát számlázza a "lakosságnak" akár tele van a kuka, akár üres, és az éves "eredménykimutatásban" pedig tonnában számolja el a NAV felé az elszámolási alapot képező hulladékot??
Arról már nem is beszélünk, hogy a törvény(?) szerint a közszolgáltató, - az átlagolt számlák helyett - csak "mért mennyiséget" számlázhat(na) a fogyasztó felé - a törvényes szabályozás szerinti "mérés" jellegéből adódóan utólag, csak a teljesítés után!!
Néhány "köz"érdekű tudnivaló a "köz"műcégek és fogyasztók témában!!
tamop.ofe.hu/inet/osszefogas/hu/modul/hasznos/kozuzem.html
Dr.luigilongo60
@Dr. Felipe: @marlin: Vissza a szocializmusba?
Dr. Felipe
@marlin: Na meg mi lesz a közműcégek élén zsíros állásban lévő fideSSnyikekkel? Szerintem tonyónak ezt még át kell gondolnia különben könnyen repülhet a frakció éléről. Persze tudom hogy jön a választás most kell ígérni fűt fát hátha megint be tudják csapni az embereket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.