A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint attól, hogy "a bukott baloldal szereplői most éppen a hatalmi és egyéb személyes vitáikat folytatják", még ugyanazt a politikát képviselik.

Kocsis Máté sajtótájékoztatóján így reagált a keddi ellenzéki egyeztetésekre, amelyek végén kiderült, hogy az MSZP sem a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval, sem Fodor Gábor liberális pártjával nem köt választási megállapodást.

Mesterházy Attila MSZP-elnök Gyurcsány Ferenc államtitkára, az Együtt-PM szövetséget vezető Bajnai Gordon pedig Gyurcsány Ferenc minisztere volt, tehát "ők pontosan ugyanazok, akik már korábban együtt kormányoztak, és korábban együtt már tönkretették az országot" - fogalmazott a Fidesz kommunikációs igazgatója újságírói kérdésre válaszolva.

Mint mondta, a bukott baloldal szereplőinek személyes és hatalmi vitái ne tévesszenek meg senkit, ugyanazokról az emberekről van szó, mint évekkel ezelőtt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ezt a "bukottbaloldal" dumát nagyon tolja a finkenstein - féle hazugsággyár. Elfelejtkezik róla, hogy a fidesz volt aki kétszer egymásután bukott akkorát mint a télikabát. És most jön a harmadik !! És pont ez a BUKOTT MIÉPES harsogja ezt a süketséget??? Közröhej !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Bukott orbán és maffiacsőcseléke igen vicces hogy bukottbaloldal-azik acsarkodva hisztérikusan szajkózva, az összes agyhalott papagáj-trolljának betanítva ezt a hazug hülyeséget... 2002-ben a magyar történelem egyik legszánalmasabb bukása volt. 2014 ugyanez lesz... továbbá 3 és fél éve meg van bukva, hiszen minden intézkedés, bármi amit csak eme ámokfutás alatt tett, kivétel nélkül BUKÁS...
kkalman
Annyira betanulták a bukott baloldalazást, Gyurcsány-Bajnaizást, hogyha valaki éjjel a legszebb, legmélyebb álmukból felriasztja őket, azonnal óbégatják: bukott baloldal, Gyurcsány-Bajnai, emútnyócév!
Annyira szánalmasak, hogy már szánni sem lehet őket.
RÁKOS
@kkalman: Ezzek mind alávaló bolond " emberek "
coyote3
Hát mátéka , ti viszont alaposan megváltoztatok. Ennyit még egy párt sem hazudott és lopott, mint ti...
ranger47
@Pálinkafőző Rézüst: De ne ám!Mindketten a fidesz mocsokkampányait pénzelték!
Pálinkafőző Rézüst
@ranger47: nem csak pénzelték, de pénzelik is, és "meleg" tanácsaikkal látják el őket folyamatosan. Hol van az lbs, aki rajong értük, miközben folyamatosan buzizik, meg zsidózik?? Miféle kettősség lakozik benne??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.