A Fidesz szerint a szocialisták jelenleg is előszeretettel hamisítják az adatokat. Ezt Zsigó Róbert pártszóvivő közölte az MTI-vel csütörtökön, reagálva Burány Sándor (MSZP) nyilatkozatára.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
A korábban már KÉTSZER BUKOTT JOBB OLDAL "Mutyi-orbánjával" az élen 2010-ben milyen jogon szavaztatott éjjel 2 óráig ??? - szabályt szegtek.
Persze olyan hírek röppentek fel, hogy 2-5000 Ft-ig fizették azokat akiket toboroztak már akkor is és éjjeli órák idején beálltak a sorba és szavaztak.
Azt a választást sem kellett volna elfogadni, meggyőződésünk sokaknak, hogy választási csalással jutottak akkor hatalomra.
Most pedig már van JÓL BEJÁRATOTT ELŐZMÉNYÜK, MÓDSZERÜK !!! - kijátszák a tiszteséges állampolgárokat is! - szégyen, amit a "Mutyi-Orbán" kormány művel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.